Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Witam.
Moderator: Moderatorzy
Witam.
Mam okazję kupić Renault 5 1984 rok 1.1 benzyna 200tyś przebiegu. Bardzo zaciekawiło mnie to auto, ale przyznam szczerze że nie mam żadnej wiedzy na temat tych samochodów. Nie wiem na co zwrócić uwagę przy kupnie? Autko ma bardzo zdrową blachę, ładny lakier, jasny środek, brak prawego lusterka i światła wstecznego w prawej lampie. Czy te szczegóły mają jakiś wpływa na wartość auta? Właściciel chce ceni sobie za nie 3 tyś. Proszę o podpowiedź w temacie. Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Witam na forum. Renault 5 zwane "piąteczkami" to bardzo specyficzne hobby. Często mówi się, że to jest skarbonka bez dna. Szczerze, to nie znam ani jednego klubowicza który by tylko kupił i jeździł bez wkładania w to pieniędzy. Ale nie zniechęcaj się. Albo kupisz i pokochasz to auto, albo kupisz, przerazisz się i sprzedasz dalej . Oczywiście nie piszę tego w celu zniechęcenia Cię lecz czysto informacyjnie. Jeżeli faktycznie masz szansę nabyć 5 w bardzo dobrym stanie to warto, ale warto również że tak powiem zerknąć okiem kogoś kto ma pojęcie o piąteczkach. Brak lusterka i wstecznego to cecha modeli z początku produkcji, ze względu na to że przepisy w tamtych latach tego nie wymagały. Do mnie masz 62 km więc nie daleko, możesz podjechać i obejrzeć parę sztuk w celach poznawczych a i wiele informacji uzyskasz od Kusia, MańkaR5 czy Patencika a oni są na miejscu .
https://sprzedajemy.pl/renault-super-5- ... nr54523661
[ Dodano: 2 Luty 2018, 04:33 ]
poproszę właściciela o numer VIN i podam w godzinach poopołudniowych, bo jak widać to nie jest babcia. Oglądałem juz to auto, właściciel twierdzi, że jest to początek tej serii (dlatego też brak p-rawego lusterka i światła wstecznego)
[ Dodano: 2 Luty 2018, 04:33 ]
poproszę właściciela o numer VIN i podam w godzinach poopołudniowych, bo jak widać to nie jest babcia. Oglądałem juz to auto, właściciel twierdzi, że jest to początek tej serii (dlatego też brak p-rawego lusterka i światła wstecznego)
Cena spora. Na oko wygląda na początek "super 5" czyli 85-86. Jedynie grill zmieniony na nowszy. Czy to jest inwestycja na lata? Raczej nie.
Auto dla hobbysty - pewnie tak ale trzeba poświęcić dużo czasu i kasy żeby odzyskała blask.
Niestety to zwykła piątka więc wartości nie będzie nabierać - wg mnie.
Auto dla hobbysty - pewnie tak ale trzeba poświęcić dużo czasu i kasy żeby odzyskała blask.
Niestety to zwykła piątka więc wartości nie będzie nabierać - wg mnie.