Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Majówka 2017 w Krościenku
Moderator: Moderatorzy
Re: Majówka 2017 w Krościenku
Andzia pisze:Otrzymaliśmy bardzo kuszącą propozycję na zorganizowanie Spotu-Majówka 2017. Urokliwa miejscowość Krościenko nad Dunajcem – wieś o charakterze turystyczno-wypoczynkowym w dolinie Dunajca i Krośnicy położona u podnóża Pienin, Gorców i Beskidu Sądeckiego. Oferta szybka i konkretna. Koszty pobytu: 30-35zł doba. Możliwość pobytu już od piątku tj. 28.04.2017r do 03.05.2017r. Prywatni flisacy oraz spływ pontonowy Dunajcem.
Będziemy mieli jedynie 14 miejsc noclegowych w pokojach 2-3-4 osobowych. Oferta jest ważna jedynie do 20go września więc proszę o informację kto jest chętny.
p.s. Spot nie oznacza, że trzeba przyjechać piątalem, spot, to spotkanie ludzi
CO JEST W TYM TEMACIE PO CZAS SIĘ ZBLIŻA A NIE MA ŻADNYCH WIEK SZYCH INF
- Patencik1987
- Kontakt:
Naira08, niestety brak miejsc u nas jest całkowity. Całe szczęście wiem, że już udało Wam się załatwić jakieś noclegi na Zdrojowej 214. Jeżeli ktoś jest jeszcze chętny na wspólną majówkę to niestety musicie szukać noclegów na własną rękę. Jeżeli uda mi się nabyć jakieś informacje o wolnych pokojach gdzieś u sąsiada lub ulicę dalej to dam znać.
- Patencik1987
- Kontakt:
- Patencik1987
- Kontakt: