Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Piątkowe kulisy powstawania nagród . To niestety nie taka mała czapka śliwek (tak mówią we Wrocławiu) lub nie tak mała czapka gruszek (tak mówi Kraków )
Teraz relacja z piątkowego grilla. Było grzecznie, niektórzy rozmyci ale to wina aparatu a nie procentów . Zauważyłam iż chyba większość nie ubrał koszulki z poprzedniego zlotu na grilla i podejrzewam, że z tego samego powodu co i ja... aby nie śmierdzieć grilem następnego dnia
W sobotę, około godziny 5:30 rano dojechały do nas kolejne dwie ekipy: Kniksc i Paulina oraz Kusio102 z Jolą (Jolą też 102 gdyż po zlocie zarejestrowała się na forum pod takim właśnie nickiem: Jola102)
Szybkie rozstawianie namiotów i można było jeszcze przyciąć komara.
Kniksc skorzystał z toru w godzinach południowych clio na super oesie. Jeżeli dobrze słyszałam to na 22 miejsca był 7
A teraz przyszła kolej na przedstawienie naszego najnowszego gościa jakim był Espace Initiale, którego otrzymaliśmy na czas zlotu, prosto z salony Renault w Warszawie. Opiekunem autka był Radek, który z pewnością opowie nam co nieco na jego temat.
Moi drodzy, koniec laby, koniec wakacji więc zabieramy się ostro do pracy czyli nadal proszę grzecznie kto może niech wrzuci trochę fotek oraz filmików ze zlotu.
Dzisiaj oficjalnie zostało przekazane zaproszenie dla Kkrasnalla od Renault Polska na Szkolenie Open I Stopnia.
Wrażeniami ze szkolenia z pewnością podzieli się z nami Kkrasnall w późniejszym terminie.
Ku przypomnieniu: Voucher o wartości 1000zł, na Szkolenie, został przekazany od Renault Polska dla zdobywcy pierwszego miejsca w konkurencji "Jazda sprawnościowa po torze"