Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
I spot "francuzów" woj.mazowieckiego i lubelskiego
Moderator: Moderatorzy
Ja osobiście nie widzę problemu żeby wziąść udział w obydwu spotach i obydwa mam zamiar zaliczyć. (Mikuz sorry ze ewentualne błędy, ale mam angielski system i nie wiem czy gdzieś wkradł mi się jakiś "byk" )
Miedziana Góra 2014
I Ślepy slalom
III Na torze
Miedziana Góra 2013
I Ślepy slalom
III Na torze
Miedziana Góra 2012
II Ślepy slalom
I Ślepy slalom
III Na torze
Miedziana Góra 2013
I Ślepy slalom
III Na torze
Miedziana Góra 2012
II Ślepy slalom
Dobra, chłopaki (i dziewczyny)LuziK pisze:Mikuz sorry ze ewentualne błędy

Nie chodziło mi o to, żeby teraz "stresować się" redagując każdego posta, tylko żeby NIECO bardziej przykładać się do formy wypowiedzi. Wiadomo - treść jest najważniejsza, ale przecież u kumatych ludzi (którymi przeciez jesteśmy, nie?) forma nie powinna zaniżać poziomu.
OK - plizzz - koniec tego tematu (tj. tego OT). Pozdro.
ołki dołki no problem obyśmy wszyscy się spotkali w Puławach i nie pogubili będzie git wrazie co szukajcie białej 106 na LPU albo bordowego 406 kombi na WI nas łatwiej rozpoznać bo mamy oklejony we wlepy samochód i francuską flagę na spojlerku to my organizatorzy. Możliwe ze dotrzecie wcześniej dlatego pisze. Jak macie jakieś klubowe oznaczenia takie które zakładacie na zlot ogólny to weźcie ze sobą.
He he. Oj widze że kolejna extra ekipa będzie i dobrze.
A jak byście jednak zdecydowali się na wspólny wyjazd to spotykamy sie tak.
Miejsce spotkania na wylotówce na Puławy droga 801 stacja Statoil Wał Miedzeszyński 131 dokładna lokalizacja w linku https://www.google.pl/maps/place/Statoi ... 39df1d758d
Godzina spotkania 11:30 chce mieć mały zapas na nie przewidziane zdarzenia na drodze bo 2 godz powinny nam spokojnie wystarczyć na dojazd.
Mapy Google
www.google.pl
Dla przypomnienia bordowy Peugeot 406 kombi z flagą Francji na spojlerze
jak coś.
[ Dodano: 20 Marzec 2014, 17:45 ]
A mała poprawka w Bochotnicy się spotykamy nie w Puławach jeszcze podam później dokładną ulicę.
A jak byście jednak zdecydowali się na wspólny wyjazd to spotykamy sie tak.
Miejsce spotkania na wylotówce na Puławy droga 801 stacja Statoil Wał Miedzeszyński 131 dokładna lokalizacja w linku https://www.google.pl/maps/place/Statoi ... 39df1d758d
Godzina spotkania 11:30 chce mieć mały zapas na nie przewidziane zdarzenia na drodze bo 2 godz powinny nam spokojnie wystarczyć na dojazd.
Mapy Google
www.google.pl
Dla przypomnienia bordowy Peugeot 406 kombi z flagą Francji na spojlerze

[ Dodano: 20 Marzec 2014, 17:45 ]
A mała poprawka w Bochotnicy się spotykamy nie w Puławach jeszcze podam później dokładną ulicę.