Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Jeśli jest w pełni sprawna i na żywo wygląda tak samo, jak na fotach - myślę,
że byłbym skłonny dać za nią 2500 PLN-ów (bo pewnie tyle chciałby otrzymać sprzedający).
P.S.: Gdyby ogłoszenie nagle znikło - nr tel. do sprzedającego, jaki jest podany w ofercie, to: 0-693 563 852
Bardzo ładna rzeczywiście, tylko moim zdaniem przednia atrapa nie zgadza się z rocznikiem, w 1985 były jeszcze proste czarne atrapy, wg moich spostrzeżeń takie jak na zdjęciu weszły od 1988 r.
Pozdrawiam
Dawid
Zgadza się. Dodatkowo zwróć uwagę że także przedni zderzak został wprowadzony od połowy 1987 roku, wcześniej był taki jak na Twoim zdjęciu (bez dolnego ala spoilerka).
niekoniecznie bo tylny zderzak jest taki jak powinien w TL a przód jest z fartuchem jak w gtr więc pewnie jakaś stłuczka była i została przeliftowana przy okazji
Zderzak zgadza się rocznikowo i nie jest zależny od wersji wyposażenia
Spoilerek, fartuch prowadzono w 1987 roku w przednim i tylnym zderzaku. W każdej wersji.
Trzeba by zobaczyć to auto w środku bo tez było kilka znaczących różnic między tymi rocznikami ale myślę że to nie szczepan a pozostałości jakieś naprawy.