Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Biała 5-drzwiówka z Częstochowy

Wrzucamy tutaj auta znalezione w sieci, multimedia, ogloszenia, aukcje itp...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
MIKUZZ
Kontakt:

Biała 5-drzwiówka z Częstochowy

Post autor: MIKUZZ »

Ta wydaje się na prawdę ładna: :okok:
Biała 5-drzwiówka z Częstochowy (id ogłoszenia: 60769745) :

http://tablica.pl/oferta/renault-5-CID5 ... 4547f9690c

Jeśli jest w pełni sprawna i na żywo wygląda tak samo, jak na fotach - myślę,
że byłbym skłonny dać za nią 2500 PLN-ów (bo pewnie tyle chciałby otrzymać sprzedający).

P.S.: Gdyby ogłoszenie nagle znikło - nr tel. do sprzedającego, jaki jest podany w ofercie, to: 0-693 563 852
Dawid
Post autor: Dawid »

Bardzo ładna rzeczywiście, tylko moim zdaniem przednia atrapa nie zgadza się z rocznikiem, w 1985 były jeszcze proste czarne atrapy, wg moich spostrzeżeń takie jak na zdjęciu weszły od 1988 r.
Pozdrawiam
Dawid

[ Dodano: 2 Grudzień 2013, 23:41 ]
Dopisek do poprzedniego mojego posta.
Załączniki
O tu jest moja z 1987r ze starszą atrapą, zresztą pewnie wiecie o co chodzi..
O tu jest moja z 1987r ze starszą atrapą, zresztą pewnie wiecie o co chodzi..
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

Zgadza się. Dodatkowo zwróć uwagę że także przedni zderzak został wprowadzony od połowy 1987 roku, wcześniej był taki jak na Twoim zdjęciu (bez dolnego ala spoilerka).
dredzioch1

Post autor: dredzioch1 »

Szczepan?
carmaker

Post autor: carmaker »

niekoniecznie bo tylny zderzak jest taki jak powinien w TL a przód jest z fartuchem jak w gtr więc pewnie jakaś stłuczka była i została przeliftowana przy okazji
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

Zderzak zgadza się rocznikowo i nie jest zależny od wersji wyposażenia :)

Spoilerek, fartuch prowadzono w 1987 roku w przednim i tylnym zderzaku. W każdej wersji.

Trzeba by zobaczyć to auto w środku bo tez było kilka znaczących różnic między tymi rocznikami ale myślę że to nie szczepan a pozostałości jakieś naprawy.
ODPOWIEDZ