Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ja jednak bede wszystkimi trzema mam kierowce do najstarszej Reni.
ale mysle ze niebedzie problrému jak oplace na miejscu za ostatnie auto. Chyba ze chcesz to zdaze jeszcze przelew ci zrobic.
To jet tak. jak kobieta nie dostanie wolnego to bedziemy okolo 19. jak dostanie to pewnie wczesniej bo pojedziemy jeszcze w gory swietokrzyskie i bysmy byli okolo wlasnie 16-17. Tak to bedzie u nas.
Ja wyjeżdżam z 3-miasta o 10-tej więc chyba na 16 się wyrobie no może na 15 jak nie będzie zatorów no i Megana da rady bo coś mi ostatnio zaczęła przerywać raz na jakiś czas . Jak ktoś jest chętny to zabiorę kogoś jako pasażera bo niestety jadę sam .
Renault Megane 1,6 16v 110KM
Clio Turbo
Regeneracja alternatów i rozruszników
właśnie jadę Jedynką . I się zastanawiam czy nie wcześniej wyruszyć i pozwiedzać okoliczne atrakcje bo taka okazja już pewno się nie powtórzy . Wiecie ile kosztuje wejście do Jaskini Raj?
Renault Megane 1,6 16v 110KM
Clio Turbo
Regeneracja alternatów i rozruszników
Słuchajcie, jako, że jeszcze mnie w MG nie było - gdzie ja w ogóle mam jechać? Dojechać do Kielc i stamtąd wg. navi do "MG"? Wg Google Maps, to po prostu ul. Łódzka... Help! Gdzie konkretnie mam dojechać??