Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Rzetelny mechanik na terenie Warszawy

Jednostki wolnossące i doładowane, serducha renatek :-)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
MIKUZZ
Kontakt:

Rzetelny mechanik na terenie Warszawy

Post autor: MIKUZZ »

Tak sobie pomyślałem, że od razu zwrócę się do mieszkańców Mazowsza i zapytam, gdzie serwisują swoje bolidy.
Po chwili dotarło jednak do mnie, że pewnie 90% posiadaczy naszego zacnego modelu ma większą lub mniejszą żyłkę mechanika i samodzielnie przeprowadza większość prac przy samochodzie...
Ja niestety nie zostałem dotknięty palcem Bożym w temacie mechaniki (kurde, a w czym w ogóle zostałem dotknięty? :mysli: Aaaa... <winko> ), więc muszę zlecać wszystko zawodowcom. Dlatego - gdyby te 10% z Was, którzy też serwisują się na mieście - mogło polecić mi jakieś sprawdzone miejsca, gdzie robią dobrze, nie partolą i do tego nie naciągają na prace, które okazują się nie potrzebne - byłoby super.

Na tę chwilę mam problem w temacie elektryki (nie działa spryskiwacz szyb), podstawowej mechaniki (wymiana klocków) i być może trzeba będzie przyjrzeć się sprzęgłu.
A przy okazji - czy wasze 5-tki też chodzą tak głośno, czy to kwestia spitolonego tłumika? Mój dudni chyba jakoś "ponadnormatywnie" :wtf:
aleX_grzegorz

Post autor: aleX_grzegorz »

Witaj kolego....chętnie bym Ci polecił mojego mechanika ale niestety w ty roku zakończył działalność.
Ale polecił bym Ci jeszcze jeden warsztat MOTO Partner
http://www.moto-partner.pl/
Zajmują się tam sprzedażą części oraz naprawą tylko francuskich aut...znam dobrze właściciela oraz posiadam duży rabat na części....więc jak będziesz czegoś potrzebował to dawaj znać... :)
Awatar użytkownika
MIKUZZ
Kontakt:

Post autor: MIKUZZ »

aleX_grzegorz pisze: (...) znam dobrze właściciela oraz posiadam duży rabat na części....więc jak będziesz czegoś potrzebował to dawaj znać... :)
Królu złoty! :thumbup: O to sie mnie rozchodziło sie! :P Trochę daleko ode mnie (ok. 10 km), ale jeśli można im zaufać - warto podjechać. Dzięki!
dredzioch1

Post autor: dredzioch1 »

http://www.spidergarage.pl/
Pająk robi głównie Fordy, ale Renault też lubi.

http://www.chcs.pl/o-nas
tutaj też git i fajne furki można na warsztacie obejrzeć, ale drożej
ODPOWIEDZ