Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

mały dzwonek

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Andzia

mały dzwonek

Post autor: Andzia »

http://www.joemonster.org/filmy/50281/Z ... _Polonezem

[ Dodano: 28 Styczeń 2013, 12:32 ]
moc poloneza pokonała tico :lol:
Awatar użytkownika
djmonkey

Post autor: djmonkey »

Tico to jeżdżąca puszka na kołach z zamontowanym silnikiem . wystarczy zamknąć drzwi i wszystko jasne
Renault Megane 1,6 16v 110KM
Clio Turbo
Regeneracja alternatów i rozruszników

Tylko Renault
Awatar użytkownika
cyklista

Post autor: cyklista »

polonez ma skrzywioną podłogę jak widać po haku :mysli: chyba ze hak jest taki mocny
vino1986

Post autor: vino1986 »

no czasami tak wychodzi ze niby nic sie nie dzieje a jak sie zdejmie zderzak to cudawianki wychodza... :uoee:
Awatar użytkownika
tommies

Post autor: tommies »

Hehe przypomina mi to sytuacje gdy kiedyś kolega kupił sobie nowiutkiego Poloneza Atu. Kilka dni po kupnie stanęliśmy grzecznie przed pasami, a tu łup - kobitka z tyłu nie wyhamowała i dosłownie niby resztką rozpędu stuknęła.
Ponieważ kobitka okazała się śliczną dziewczyną, a na oko nic nie nie stało, to kolega machną ręką i pojechaliśmy dalej do pracy.
Pod pracą otworzył bagażnik aby wziąć rzeczy, coś okropnie zajęczało i .... i już bagażnika nie dało się zamknąć :)
Awatar użytkownika
cyklista

Post autor: cyklista »

widziałem jak Fiat 126p pokrzywiły BMW przydzwonił w czuły punkt BMW i podłoga zastała skrzywiona od punktu fabrycznego około 3cm to warsztacie przez okres tygodnia było słychać tylko śmiechy żeby fiacik pokonał BMW u
Awatar użytkownika
Andzia

Post autor: Andzia »

:)
ODPOWIEDZ