Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
ale jazda we wroclawiu na blachach z Szytna!!!!
niesadzilem ze tam jezdza 5.
gratulacje spostrzegawczego oka
tak na oko to pewnie jestes liderem w konkursie
A ja stwierdzić muszę iż powoli na wymarciu są r5. Pochowane w garażach i innych miejscach. Zrobiliśmy 2200 km pod dolnym śląsku oraz czechach i ani jednej no zasmucilem się
gratulacje oka i pasji. jak narazie to idziesz po wygrana ja bym chetnie z toba porywalizowal ale wiecej mnie nie ma w kraju niz jestem
a tu gdzie jestem nie ma ich za wiele.
ale trzymam za ciebie kciuki
może tam gdzie jesteś więcej też coś wyczaisz, tak jak ja tą białą z Budapesztu. Założenie było takie że nie wyjadę jeżeli jakiejś nie przyczaję. I całe szczęście w ostatni dzień gdy już staliśmy na parkingu przy autokarze ........ bingo
Ta z rejestracją NSZ to nie wiem jakim cudem się we Wrocku znalała, ale radocha dla mnie jeszcze większa
Ta srebrna stoi na flaku Taki widok w PL, bezcenne... Wolałbym żeby była jak ta lala, ale nie spodziewałem się że ktoś będzie gnił GTT Ludzie nei wiedza co dobre!
Jakość fotki kiepska bo robiona "kalkulatorem", ale mniej czy więcej widać. Łozina-z informacji zaczerpniętych wynika, iż kilka lat temu, owa R5 należała do proboszcza.