Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
GT Turbo
Moderator: Moderatorzy
Opis ma co najmniej śmieszny. Albo oryginalny stan albo przemalowana w "podobnym" kolorze, z brakującymi plastikami i filtrem stożkowym.
Boczki poniszczone, fotel przód śmietnik, przełącznik świateł założony od czegoś, brak listew na zderzaku, brak ucha do holowania, brak zaślepki na otwór holowniczy.
To tak na szybko ale jak dla mnie to pokazuje całą jakość tego auta:)
Za taką cenę to powinna być igła.
Boczki poniszczone, fotel przód śmietnik, przełącznik świateł założony od czegoś, brak listew na zderzaku, brak ucha do holowania, brak zaślepki na otwór holowniczy.
Za taką cenę to powinna być igła.
Miesiąc temu kolega MAIZ rozważał sprzedaż - http://www.klubrenault5.pl/viewtopic.php?t=10014
Chyba nie było nikogo od nas zainteresowanego
Chyba nie było nikogo od nas zainteresowanego

bystre okokabar pisze:Opis ma co najmniej śmieszny. Albo oryginalny stan albo przemalowana w "podobnym" kolorze, z brakującymi plastikami i filtrem stożkowym.

moja ex
buda i mechanika za mojego posiadania była w stanie idealnym, część brakujących elementów uzupełnił, resztę chciałem mu dać z mojego obecnego gtt ale nie chciał
, a czy cena jest wysoka ? hmmm odkąd ja ją sprzedałem (chyba 3-4lata) na naszym rynku nie pojawiło się nic wartego uwagi więc wyboru za dużego nie ma, moja obecna w porównaniu z tamtą to kupa gruzu 

http://moto.allegro.pl/renault-5-gtt-1- ... 23474.html fajna to ta jest
ciekawe na jaką sume sie wylicytuje...

Ceny GTT na internetowych stronach zagranicznych typu mobile.de są wysokie i raczej nie kupi się egzemplarza w podobnym stanie za te pieniądze.. Nie w internecie... Kiedyś szukałem zawzięcie, ale nic nie znalazłem do 10 tysi sensownego.. Tą GTT chciałem obejrzeć będąc przy okazji w Kato, bo nigdy jej nie widziałem na żywo, ale kolega z forum nie dał żadnej odp. A ja będąc gołodupcem tez nie nalegałem, nie dzwoniłem...kabar pisze: Za taką cenę to powinna być igła.

Witam. Nabyłem opisywaną wyżej GTT
Pytania do poprzedniego właściciela Adriana. Widziałem jakieś zdjęcia z wyścigów. Miała jakieś przygody ? 

Ostatnio zmieniony 18 października 2012, 08:45 przez jagiel, łącznie zmieniany 1 raz.