Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Renault 5 1.4 Campus 1989 r. i jestem zaskoczony tym jak fajnie się nim jeździ, tym jak bezproblemowe jest to autko (a jak już to te problemy są gumowe ), a uwierzcie mi wiem co to zjadać nerwy na samochodzie, poprzednio miałem Golfa III co się przy nim owkurzałem to moje, z powrotem bym się nie zamienił No to tyle w ramach dobrego początku.
Jeszcze się nie ma czym chwalić (chociaż to względne, jak by nie było to mało nas ulicach ), ale jak go pomaluje to już będzie jakiś dobry początek myslę nad dwoma kolorami, albo pomarańcz w stylu german, albo zielony kawasaki (to mój faworyt), ale jak by zlocik był gdzies w malopolskim lub troszkę dalej to chętnie
e tam będziesz malował, pakuj namiocik i przyjedz:) dobra imprezka się szykuje zresztą jak co roku:). Co do koloru to ja bardzo chciałam swojego renuara pomalować na zielony:) ale nie pozwolił ślubny bo pół autka jego hehe. Z Krakowa są ludziska co przyjeżdżają na zlocik więc i Ty też możesz Pozdrawiam