Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

trzy pytania

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

RyTeK

trzy pytania

Post autor: RyTeK »

Z gory przepraszam, ze nie w odpowienich dzialach, ale stwierdzilem, ze latwiej bedzie zadac 3 pytania w jednym miejscu niz latac po tematach i wrzucac po jednym...
Pierwsze i w sumie najwazniejsze:
Jakie kable do renatki 1,4 na gazniku ok. 60km rocznik teoretycznie 84 praktycznie mysle, ze wyzszy. W InterCarsie twierdza, ze juz nie produkuja kabli do niego. A jako ze Renata powstaje do zywych jest pytanie od jakiej innej Renowki brac i beda pasowac.
Drugie:
Czy wklady do lusterek z kazdej Reni sa takie same ? Czy jest roznica czy 3/5 drzwiowa i rocznik.
Trzecie:
Czy klocuszki hamulcowe sie czyms roznia jesli chodzi o rocznik itp...
Ogolnie chodzi o to, ze jako sasiad zdewastowal mi Renate i stawiam ja do pionu a akurat jutro w robocie wolne mam to chce zrobic wieksze zakupy. A jak je zrobie to pozostanie jedynie przeglad zrobic...
Z gory dziekuje za szybka odpowiedz :)
jjmag

Post autor: jjmag »

kable wn takie same jak w każdym silniku serii C w renówce i jedna cholera czy to poczowszy od 1,0 do 1,4 masz nr ic sentech- ST 8160, bosch- 0 986 356 798, ngk- RC-RN620 8487 odnośnie wkładów lusterek różnica może być tylko pomiędzy zwykłymi a regulowanymi od środka, odnośnie trzeciego to tak jest różnica w klockach i nie bardzo to wynikało z roku a z wersji i typu zastosowanego ukladu hamulcowego głównie szły na bendixie i lucasie także klocek lepiej wziąć na wzór
RyTeK

Post autor: RyTeK »

ok podziekowal za szybka skladna odpowiedz :) Tak wiec jutro na zakupy ruszam.
P.S
Temat do usuniecia, badz przeniesienia :)
ODPOWIEDZ