Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
babcia jest do sprzedania tak twierdzi znajomy właściciela i ze była już wystawiana w ogłoszeniach ,ja jej nie widziałem,powiedział też że właściciel sprzedał niedawno 5 za 13 tys ale więcej szczegółów nie znam i nie wiem jaka to była 5,ma do sprzedania również motocykle dkw i bmw chyba r-35 i wfm było tego kilka sztuk. Właściciel powinien być dostępny od poniedziałku w salonie dacii na kunickiego.
Jedyne ogłoszenie z r w nazwie to takie jakie znalazłem http://nazaruk-service.otomoto.pl/renau ... 40610.html
no właśnie nie wiem czemu Nuzorowicz wrzucił do Ciebie moją renatkę.
[ Dodano: 13 Marzec 2012, 15:36 ]
Robcio zdrzak nie jest zniszczony tylko brudny a poszerzenie nie jest pęknięte, to tylko złudzenie hehe
[ Dodano: 13 Marzec 2012, 15:38 ]
p.s. jeszcze do lusterka, mam tam takiego maniaka co praktycznie codziennie odgina mi to lusterko, chyba mu renatka przeszkadza
nuzowicz wstawił to zdjęcie dlatego, że był to najbardziej aktualny temat.
Nie chciałem tworzyć nowego tematu na jedno zdjęcie. Też sądziłem że jakiś namolny przechodzień zmęczył to lusterko.
Fotelik dziecięcy z tyłu podpowiadał mi że może to być własność kobiety, ale ten sportowy charakter...