Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Filmy z udziałem Renault
Moderator: Moderatorzy
hahaha to dopiero początek może hydro łapę wstawię będzie lepszy efekt
a tak propo auto z wyglądu po cenie złomu ale jak idzie
po malowaniu będzie się lepiej prezentował
wsmpw, Robcio_GTT hahaha jak mi za sponsorujecie maxi turbo 2 to po tygodniu max 2 mogę pokazać coś lepszego, a paliwo i koszty exploatacji już pokryje sam
a tak propo auto z wyglądu po cenie złomu ale jak idzie

wsmpw, Robcio_GTT hahaha jak mi za sponsorujecie maxi turbo 2 to po tygodniu max 2 mogę pokazać coś lepszego, a paliwo i koszty exploatacji już pokryje sam

Jak się pomylę albo jest coś do poprawienia to PW albo GG
proszę
gg:9665343
Driftować można każdym autem samochód niema znaczenia liczy sie kierowca i trening

Driftować można każdym autem samochód niema znaczenia liczy sie kierowca i trening
Driftunio - ponieważ to dział Hyde Park, to nie usunąłem tych popisów, ale ich miejsce jest w Twoim temacie. Ideą wątku "Filmy z udziałem Renault" są oczywiście filmy, ale nie nasze prywatne tylko te w których można znaleźć Renault 5 i są częścią jakieś fabuły czy dokumentu lub prezentują coś szczególnego. Twoich wyczynów R5 pozwolę sobie nie komentować.
wsmp mam jeszcze 20 opon do zjechania bo mi leżą
tommies a te filmy są przy okazji dla tych (co mi pisałeś że na lotnisku coś tam próbowali) a tu było na szorstkiej kostce
no i trzeba mieć sprawne auto technicznie
a wy co niby lepiej i sprawniej potraficie

albo nie nawet tak nie próbujcie jeszcze wam się lakierek zmatowi
tommies a te filmy są przy okazji dla tych (co mi pisałeś że na lotnisku coś tam próbowali) a tu było na szorstkiej kostce
no i trzeba mieć sprawne auto technicznie
a wy co niby lepiej i sprawniej potraficie

albo nie nawet tak nie próbujcie jeszcze wam się lakierek zmatowi
Jak się pomylę albo jest coś do poprawienia to PW albo GG
proszę

- maciek od iwony
Driftunio, te małolat ułamki ci się poprzestawiały zauważ że furczysz tu do osób które w porównaniu do ciebie mogą błysnąć wiedzą a to co robią z piątkami to robią to z pasji i że tak nazwę z miłości do auta a nie robią popisy ura bura i katują auto bo twierdzą że i tak tatuś im je kupił twierdząc że i takiego szkoda bo zakatuje 

Bana mu dajcie... Bana
Lepiej się chłopcze na rowar przerzuć
http://www.youtube.com/watch?v=_RKjuDeriRQ
Efekty będą napewno lepsze
Tu -> http://www.youtube.com/watch?v=W71xMvrF8Rs widać że koleś jedzie z jakąś lepszą prędkością bo u Ciebie to wygląda jakbyś ciągnął tył na siłe...
A tak wogóle to... Bana mu dajcie
Lepiej się chłopcze na rowar przerzuć

http://www.youtube.com/watch?v=_RKjuDeriRQ
Efekty będą napewno lepsze
Tu -> http://www.youtube.com/watch?v=W71xMvrF8Rs widać że koleś jedzie z jakąś lepszą prędkością bo u Ciebie to wygląda jakbyś ciągnął tył na siłe...
A tak wogóle to... Bana mu dajcie

chlopie nie wiesz chyba co to drift... nie widziales chyba konkretnego latania bokiem... jak ja jezdzilem (fakt ze RWD) moim busem to potrafilem 6,70metra ladniej bokiem skladac przy wiekszych predkosciach niz Ty piatala... no i ja nie krecilem filmikow zeby sie tym chwalic bo jednak nie koniecznie jest czym...
PS... Golfa 3 zagazowanego w kombi tez lepiej skladam bokiem
PS... Golfa 3 zagazowanego w kombi tez lepiej skladam bokiem