Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Pytanie moje wygląda tak jak w temacie mianowicie mam w głowie lekki szum dotyczący stickerbomba na R5 chciałbym cos takiego zapakować na tylnej klapie, ale nie wiem czy będzie to pasować do francuza. Są na alledrogo folie gotowe we wzór stickerbomba, ale będzie problem z oklejeniem w okolicach tablicy rejestracyjnej, bo nie są termokurczliwe. Ewentualnie zakup pojedynczych naklejek w pakiecie co o tym myślicie?
A R5 świetnie pasuje na culta/rata/rosta, wcale nie gorzej niż stare niemce.
Sam będe szedł w tym kierunku
No i... Zdecydowanie ciekawiej samemu coś takiego wykonać niż kupić gotową folie na allegro...
Sam własnie zastanawiałem się nad naklejkami w takim cultowym stylu, najchętniej sam bym sobie wydrukował takie jak mi się podobają, ale nie wiem jak się za to zabrać.
Na allegro jest sporo fajnych, no ale 8zł za naklejeczke pepsi cola a'la lata 80, + przesyłka drugie tyle, to troszke przesada...
ale cepelia
kiedyś po bytomiu jeździł garbus oklejony szarymi gazetami z czasów prl-u i zamalowanymi klarem. I wyglądało to ciekawie i nietuzinkowo. Ale te zdjęcia to trochę za kolorowo i fajansiarsko-jak dla mnie.
No ale to rzecz gustu a o gustach ponoć się nie dyskutuje.
Zastanawiam się tylko czy nie byłoby taniej zamówić jakąś taką "nalepkę" wg własnego wzoru
Kojarzy mi się głównie z autami japońskimi ale pomysł dobry. moje marzenie to wielki czarny lub biały na rubinowo czerwonym lakierze rąb na dachu w turbawie
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2011, 21:35 przez djmonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
Renault Megane 1,6 16v 110KM
Clio Turbo
Regeneracja alternatów i rozruszników