Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
R5 1.1 benzyna
Moderator: Moderatorzy
R5 1.1 benzyna
Koledzy mam jedno male pytanie. Jestem nowym wlascicielem pieknej Reni i nie wiem czy moge do niej lac PB95 tak normalnie czy musze uzywac jakiegos dodatku podczas tankowania.
Z gory dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam
Z gory dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam
dzieki za odpowiedzi. Poprostu slyszalem ,za stare auta nie sa przystosowane do jazdy na PB wiec mozna kupic dodatek ktory dolewasz do tankowania. Gdzies na forum jakims czytalem i tak mi sie ubzduralo ze 5 tez.
Chociaz musze zajzec do ksiazki od mojej reni co tam jest napisane. Bo w aucie ktore nabylem dostala mi sie w spadku oryginalna ksiazka obslugi auta
Pozdrawiam
Chociaz musze zajzec do ksiazki od mojej reni co tam jest napisane. Bo w aucie ktore nabylem dostala mi sie w spadku oryginalna ksiazka obslugi auta

Pozdrawiam
a dajesz na to gwarancje czy wypla sie momentalnie zawory i gniazda ch... szubko strzeligniazda zaworowe są przystosowane to normalnej benzyny

Jak poprzednik nie lał dodatku to teraz takie dolewanie nic nie da, gniazda zaworowe aż tak szybko sie nie wypalają. Widzem już paręnaście silniczków 1,1 z LPG i działały ba nawet miałem okazję zobaczyć zdjętą głowicę gniazda zdrowe

proszę prosto z książeczki obsługi R11
dla wszystkich gaźników ta sama bena ( na zółtym pasku)

proszę prosto z książeczki obsługi R11
dla wszystkich gaźników ta sama bena ( na zółtym pasku)
Renault Megane 1,6 16v 110KM
Clio Turbo
Regeneracja alternatów i rozruszników
Tylko Renault
Clio Turbo
Regeneracja alternatów i rozruszników
Tylko Renault