Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
dziwne odgłosy
Moderator: Moderatorzy
dziwne odgłosy
nie mogę zlokalizować dziwnego chrobotania po stronie kierowcy wyst. przy wbiciu zbyt niskiego biegu, lub na nierównościach, co moze być przyczyną?? Słychać to coraz bardziej...
nie to nie skrzynia, ale jeżeli to by miała być skrzynia to jimag powiedz dlaczego to słychać na nierównościach? Także skrzynka odpada... W zasadzie wszystko juz sprawdziłem i nie mam pojęcia... No a magiel?? moze to magiel?? ten magiel nie jest jakiś idealny.. Wymieniałem łożysko swojego czasu na kolumnie kierownicy bo się posypało,a le okazało sie ze także i to nie jest przyczyna tego chrobotania...
unieś przednie koło , wrzuć najwyższy bieg rozpędź go do setki i wrzuć na luz-jeśli to coś od zespołu napędowego to napewno to usłyszysz,
Jak będziesz unosił to nie zostawiaj go na lewarku tylko zdejmij koło i podłóż jakiś klocek pod wachacz żeby półoś pracowała w normalnej pozycji a nie rozciągnięta przez zawieszenie.
Jeśli coś usłyszysz a nie będziesz mógł tego zlokalizować to zaopatrz się w stetoskop samochodowy albo weź rure z odkurzaczai przyłóż do ucha i w ten sposób nasłuchuj
Jak będziesz unosił to nie zostawiaj go na lewarku tylko zdejmij koło i podłóż jakiś klocek pod wachacz żeby półoś pracowała w normalnej pozycji a nie rozciągnięta przez zawieszenie.
Jeśli coś usłyszysz a nie będziesz mógł tego zlokalizować to zaopatrz się w stetoskop samochodowy albo weź rure z odkurzaczai przyłóż do ucha i w ten sposób nasłuchuj