Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

poliuretany

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

qbica1988

Post autor: qbica1988 »

i ja bede chetny na komplet caly :)
Awatar użytkownika
Hawi

Post autor: Hawi »

Temat trochę przysiadł. Można by było się pisać na gumy ori i drążka 23 ?? :)

Coś już było zamawiane ?? :)
carmaker

Post autor: carmaker »

przysiadł bo nima casu i dutków.Jak sie ogarne to wyśle graty do Olkusza.Jak zrobią dla mnie komplet i sobie odwzorują to reszte każdy sobie będzie mógł zamówic u nich.Narazie niestety doopa blada kasa idzie w co innego...
qbica1988

a ile taki komplet ma kosztowac?
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

ja tez chetny na pare sprzetow :D

wiec cos trzeba bedzie ruszyc chyba :P
Awatar użytkownika
Hawi

No mi poduszki amorka sasic po 300 km jazdy po dziurawej wawie poleciały więc może chociaż poduszki i gumy stabilizatora ;) bo poduszki silnika to większa jazda a to łatwiejsze :)

czekamy na informację

Taki komplecik bym też przygarnął :)
wsmpw

Post autor: wsmpw »

ja na środek stabilizatora i górne amorów ;)
qbica1988

ja bym mógł spróbować ogarnąć tyle że nie mam pewnie wszystkich gratów do odwzorowania w dobrym stanie :mysli: tylną poduszke napewno mam ze dwie szt, przednia od skrzyni tez by się znalazla. Z resztą kiepsko, moze oprócz gum stabilizatora bo to akurat pare zlotych tylko
michal969

Post autor: michal969 »

ja tez bym sie pisal na owe poliuretany
carmaker

Post autor: carmaker »

tak jak pisałem ja narazie niemam jak sie tym zająć bo ani czasu ani kasy a zwłaszcza pkt2...daje namiary http://www.poliuretan.olkusz.pl/ generalnie sprawa była tam obgadana z grubsza.Trzeba wysłać elementy oni wycenią i reszta decyzja o zamówieniu.Firma sprawdzona w praktyce.
qbica1988

namiary znam, bo bralem poliuretany do swojego peugeota ;)

carmaker, wypisz mi co tam masz do wysłania to sprawdze czy uda mi sie taki sam komplet ogarnąć do wysłania.

A jak nie to Panowie chetni na poiluretany robimy ściepke $$$ na komplet dla carmakera, za to że poświeca swoje graty do odwzorowania :)
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

tutaj ladny zestwik z UK nawet nie taki drogi :)

dogadac sie z angielskim klubowiczem przeslac mu kaske na konto poprosic o zakup i jak bedzie w polsce przekaze nam poli :D

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 2296wt_905
Awatar użytkownika
Hawi

qbica1988

258zl za same tuleje wahaczy :lol:
Karol

Post autor: Karol »

hmm
widze ze krucho z tematem poliruetanek:/ a szkoda bo zapowiadał sie ciekawie :/
ODPOWIEDZ