Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Nie mylem samochodu do zdjec poniewaz mysle ze jak ktos jest zaineteresowany kupnem tego pojazdu to po prostu przyjedzie i go obejrzy i nie bedzie patrzyl czy jest na nim brud czy nie . o kacu napisalem prawde poniewaz klubowicze sie dojejebali o moja pomylke a co po niektorzy widze ze nigdy nie mieli stycznosci z alkoholem . myslem ze wystawiajac samochod na allegro za cene adekwatna do ceny samochodu to znajdzie on nabywce ale sie mylilem poniewaz spowodowalo to tylko krytyke : co on taki tani pewnie cos jest nie tak . To co tu piszecie chuj mnie obchodzi . nie znacie tego samochodu to nie wypowidajcie sie na ten temat ... . a jezli ktos bardzo chce ze mna pozatowac na ten temat to zapraszam osobiscie . Pozdrawiam Krzysiek .
daj porządne zdjęcia bo na tych na aukcji g... widać opisz konkretnie co było robione w silniku,co jest do zrobienia w aucie to i podejście do tego ogłoszenia będzie inne a i kupiec sie moze znajdzie...
Kolego lesiu, trochę kultury nie zaszkodzi. Jeszcze raz wyskoczysz z takimi tekstami to dostaniesz "pasek".
Forum jest od wyrażania opinii i każdy może się wypowiadać o tym ogłoszeniu tyle ile mu się podoba. Jak Ci się to nie podoba to nie musisz tego czytać.
bez obrazy ale nie czaję was:) jak w tamtym roku sprzedawałem swoje gtt z idealną blacharką i mechaniką za 5 tyś wszyscy mówiliście że cena z kosmosu, tu stoi trup za 4 i cena atrakcyjna ale tym bardziej cieszy mnie moja nowa gtt i jej cena
a ktoś na żywo widział auto? Na maile jeszcze odpowiedzi nie dostałem a dla mnie cena jest taka w miarę (silnik mnie nie obchodzi bo i tak by tam co innego wylądowało )
jak chcesz zmieniać silnik to po co szukasz gtt? do kielc masz nie daleko tak że w drogę a jak zmieniasz silnik to ja jestem pierwszy w kolejce do odkupu
ja się na turbo nie znam a tego cleona to nawet na żywo na oczy nie widziałem. Mam w R19 f7p to taki by był ewentualnie f3p multi, ale to gdyby silnik był coś nie teges. No i jak mi da jakąkolwiek odpowiedź właściciel
Pozdrawiam serdecznie ja kulturę osobista posiadam w przeciwieństwie do niektórych osob wypowiadających sie tutaj, poza blacharka moje auto to lalunia, ktora przy malym nakładzie finansowym będzie ideałem. zainteresowanych zapraszam do zobaczenia auta w rzeczywistości.