Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Problem z nagłośnieniem

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

jjmag

Problem z nagłośnieniem

Post autor: jjmag »

Co prawda nie w renówce ale w moim codziennym dupowozie mam lekki dylemat który zaczyna mnie już irytować a mianowicie po odpaleniu autka radio jak i głośniki zbierają szumy z pracy pompki paliwowej (znając życie dogorywa). Czy są jakieś filtry do anteny samochodowej jak i głośników żeby się tego pozbyć bo na prawdę zaczyna mnie to mocno bulwersować :[
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

Filtry teoretycznie są, spróbować możesz.
Prawdopodobnie sieje po zasilaniu więc postaraj się najpierw sprawdzić całe zasilanie radia, ew poprowadzić nowe prosto z akumulatora (oczywiście z bezpiecznikiem).
jjmag

jaki minimalnie bezpiecznik zastosować bo wolę niech mi go co raz spali niż sobie biedy narobić żeby znowu jakieś auto się sfajczyło a te z gazem to i efekty były by lepsze
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Możesz dać taki jak masz w radiu.
jjmag

ok dzięki a jaki w razie wu może być koszt takich filtrów?
Awatar użytkownika
tommies

Post autor: tommies »

10-30 PLN
http://allegro.pl/akcesoria-i-czesci-filtry-16630
Tyle że wiesz, to nie jest jakieś magiczne pudełko działające cuda :) Trochę pomaga, ale dopóki nie wyeliminujesz podstawowego źródła zakłóceń to rewelacji nie będzie. Najważniejsze abyś zasilił prosto z akumulatora - to często sporo pomaga.
wsmpw

Post autor: wsmpw »

jjmag, hmm elektryczna pompa paliwa w gaźniku?
jjmag

wsmpw, a czy umiesz czytać przecież napisałem że halo nie dotyczy reni a po za tym jak wystawiasz części i chcesz je sprzedać to się odezwij a nie tylko nowe dodajesz ;P
Tomku wiem że najlepiej usunąć przyczynę ale nie będę topił 2 stówki w nową pompkę jak za miesiąc auto ma iść do żyda no chyba że padnie w tym czasie, a ostatnio mocno się zastanawiam nad kupnem volkswagena (ja przeciwnik kartofla) ale tylko i wyłącznie jednego modelu a mianowicie corrado z jednostką G60
wsmpw

Post autor: wsmpw »

spoko pomyłka :P
Awatar użytkownika
tommies

Post autor: tommies »

Czyli kup filterek - najtańsza opcja i może zadziała.
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Jakby filtr na zasilaniu radia nie zadziałał to spróbuj go wpiąć w zasilanie pompy paliwa.
jjmag

no dzisiaj jak dzisiaj ale może jutro podjadę do mojego miasteczka i coś tam kupię, dzwoniłem to mają
vino1986

Post autor: vino1986 »

jjmag pisze:corrado z jednostką G60
fajna zabawka w sumie... byle by kompresor byl sprawny :)
jjmag

kompresor w październiku wstawiony nowy wszystko śmiga ładnie a serwisowany na bieżąco u mojego mechanika
ODPOWIEDZ