Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Tylna półka, czym zastąpić??

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

arex2006

Post autor: arex2006 »

łoł ale wykopaliska

półkę zrobiłem z płyty wiórowej 18mm. Wyżynarka i chińska cudo-wiertarko-wkrętarka z tysiącem końcówek się przydała. Obiłem materiałem z alledrogo. Efekt więcej niż zadowalający. Fotki zapodam później
unikorn

Post autor: unikorn »

O to mi się pewnie niebawem oględzin na żywo trafi. ;)
kampinek

Post autor: kampinek »

a ja zabudowałem suna 800W i też wygląda nieżle tyle tylko że gdzieś mi sie zgubił bagażnik bo odudowa zajeła 3/4 powierzchni. Obok suba ALPINE dałem zabudowany mały wzmacniacz. Teraz zastanawiam się czy półki tylnej nie zastąpić pleksi dymnym. Postaram się załączyć fotki
Pozdrawiam luzik
Renualt 5 GTR 89r 5 D 1.4 monowtrysk
kolor srebrny
wilku

Post autor: wilku »

Ja zamiast połamanej półki wstawiłem pólko-skrzynię z dwoma głośnikami 6x9, wyprowadziłem grube kable do podłączenia, ale na oryginalnych kablach w aucie gra tak se, na pewno lepiej niż te małe popierdółki z tyłu w boczkach. Zdjęcia zapodam w swoim temacie wieczorem:)
vino1986

Post autor: vino1986 »

w babci nie ma problemu bo polka jest materialowa... u mnie pod nia skrzynka wyladuje z 12' glosnikiem i po problemie z miejscem w bagazniku :) gorzej ze w babci jest miejsce fabrycznie tylko w tylnych boczkach na glosniki a z przodu nic :/
RYCHO35

Post autor: RYCHO35 »

vino1986 pisze:w babci nie ma problemu bo polka jest materialowa...
ja miałem kilka babć i zawsze była blaszana pokryta materiałem
vino1986

Post autor: vino1986 »

a u mnie widziales jaka jest :?: Ty od Wunka tez chyba materialowa dostales
RYCHO35

Post autor: RYCHO35 »

od wuńka nie dostałem ale teraz mi się kojarzy że różnica jest wtedy gdy są tylne oparcia dzielone a ja zawsze miałem w całości
ODPOWIEDZ