Też mi się tak wydaje ale nie pamiętam numerów było z rok temu na aledrogo po jakimś zabiegu odmładzającym lakier!!kabar pisze:To nie jest to ze Szwajcarii ściągnięte co dzika zaliczyło w trasie?
Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ciekawe ogłoszenia z sieci
Moderator: Moderatorzy
http://otomoto.pl/renault-5-25-cio-late ... 97764.html
Ciekawe jak się ma opis do stanu rzeczywistego...
Ciekawe jak się ma opis do stanu rzeczywistego...
Nijak...
Z ciekawości podjechałem zobaczyć, bo niedaleko miałem sprawę. Owszem, tragedii nie ma, ale z tą rdzą to przesada. Progi zasmarkane jakimś biteksem, ale widać że pod spodem są wykwity rudej. Co ciekawe podszybie naprawdę w niezłym stanie - nie zauważyłem truskawek, ale nie wiadomo czy oryginalnie tak czy już było coś robione. Środek hmmm stary po prostu, siedzenie kierowcy przetarte na boku. Silnik pracuje ładnie, ale był ciepły, niedawno używany.
Bardzo dokładnie nie miałem jak oglądać bo śnieg padał.
Ogólnie da się jeździć, ale bez rewelacji.
Z ciekawości podjechałem zobaczyć, bo niedaleko miałem sprawę. Owszem, tragedii nie ma, ale z tą rdzą to przesada. Progi zasmarkane jakimś biteksem, ale widać że pod spodem są wykwity rudej. Co ciekawe podszybie naprawdę w niezłym stanie - nie zauważyłem truskawek, ale nie wiadomo czy oryginalnie tak czy już było coś robione. Środek hmmm stary po prostu, siedzenie kierowcy przetarte na boku. Silnik pracuje ładnie, ale był ciepły, niedawno używany.
Bardzo dokładnie nie miałem jak oglądać bo śnieg padał.
Ogólnie da się jeździć, ale bez rewelacji.
vino1986 pisze:Rycho widziales
http://cgi.ebay.pl/Sticker-Renault5-Alp ... 3a617e477b
nawet nie bardzo drogo
no, fajniusie
[ Dodano: 3 Styczeń 2011, 11:14 ]
ciekawe jaką cenę osiągnie, osobiście zalicytowałbym gdyby były poczerniane bo te co wziąłem od wuńka to trochę sfatygowanevino1986 pisze:prawie jak Lexus by tyl babci wygladal
http://cgi.ebay.pl/CLIGNOTANTS-COMPLETS ... 2c59cc9296