Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

renia się spisuje

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
dawid1988kce

renia się spisuje

Post autor: dawid1988kce »

więc tak byłem reniom w Podkarpaciu łącznie w obydwie strony wyszło mnie 500km:D i spaliła mi 25l, to wiec to dużo czy mało jak na silnik 1,4GTR (jechałem z prędkościom 80km/h i 90km/h na zmianę)
co nie mogę powiedzieć to pojechałem na ślepo nie wiedziałem czy dojedzie czy coś się zepsuje ale z dziwieniem nic się nie stało no bez ryzyka niema życia:P a jak by się zepsuła to jeszcze piechtolotem pozostaje iść:P
Awatar użytkownika
Jackal

Post autor: Jackal »

A gdzie to byłeś dokładnie w mych pięknych okolicach ? :P
Awatar użytkownika
dawid1988kce

hehe tak powiem na wyciągu byłem, bo u kumpla tam byłem:P a dresu dokładnie nie pamiętam ale na nk ma Glinik górny czy cuś takiego:)) ale za 2miechy jadę tam na weekend:)
Rosic

Post autor: Rosic »

Jeżeli chodzi o pokonywanie dystansów to chyba jestem rekordzistą. Sam 5tką dystans 2000km (Pl-UK i UK-PL) pokonałem w sumie 6 razy. Do tego można dodać też podróż z Maolatem 2000 km Uk-PL.

Nigdy nic się nie stało. Jak dbasz to 5tki potrafią być bardzo niezawodne.

btw. średnia spalania 5l/100 km to według mnie piękny wynik!
Awatar użytkownika
dawid1988kce

no to nie opłaca mi się zagazowywać auta:) ogólnie za gazem nie jestem tylko plusy są ze tanio się jeździ ale jak się popsuje to wydatki rosną, to zostaje na samej benzynie:)
no to nieźle zaszalałeś:O:O to co ty do pracy tam jeździsz czy jakieś kobietki fajne ?? ze warto tyle razy tam jechać??:)
Rosic

Post autor: Rosic »

Mieszkam w UK od 4 lat, a do PL to na urlopy jezdze. Kiedys 5tkami, teraz juz czyms normalniejszych, chociaz wg. niektorych to w sumie nie tak do konca normalnym haha.
carmaker

Post autor: carmaker »

rosic'u jak dla mnie to vela też nie jest czymś normalnym.Pare razy woziłem autka na zamówienie z UK m.in audi rs6 na sportowym wydechu (w rejonach hanoveru chciało mi sie płakać i upychalem chusteczki chigieniczne do uszu) ostatnio będąc w krk wziąłem vele z ogłoszenia na jazde próbną żeby sprawdzić jak sie jeżdzi aukiem które mam w zamiarze kupić.Powiem tak:na moje wrażenie -to jest poprostu jacht...jezdziłem droższymi/nowszymi autami i nie miały strzału do komfortu w veli a że nie każdemu sie podoba...to widocznie nawet w niej nie siedział...zjaebiste autko poprostu!!!
ODPOWIEDZ