Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
hmmm to lipa.. chyba że poprostu tak zostawie... i będzie troche odstawał ale to i tak jest plan na przyszłość bo musze go pierw zrobić i 5 kg kitu z niego ściągnąć i załatać dziury po Gufnerowych wielkich halogenach na środku :D
przepraszam za odkop ale jako słabo obeznany z tematem piątek nie rozumiem jednej rzeczy:
czy zderzak od GTE i GTT podejdzie do zwykłej piątki bez poszerzeń?
Czy trzeba coś w nim rzeźbić? np wygładzić te rogi? w jednym i drugim?
nie było tam mowy o zderzaku od GTE, ale zakladam, że skoro tak mówisz to i on bedzie pasował.
Dzięki
PS. mam tylko nadzieję że jesteś pewien tego co pisałeś bo ja znalazłem taki post:
lodoo pisze:zderzak bardzo fajnie wygląda i bez poszerzeń i progów itd... trzeba tylko lekko zmodyfikować (zaokrąglić) rogi, gdzie łączy się z błotnikami, żeby dopasować do ich krzywizny bez poszerzeń
jakbym nie miał to bym brał ale jak będzie brakować 1 osoby to mogę się pisać...
i nie opierasz się tylko na przeczytaniu tego tematu od początku do końca a teraz dajesz popisy i się wydzierasz.