Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Elementy z laminatów

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

stadeo92

Post autor: stadeo92 »

Kabar - 2 szt.
Unikorn - 1 szt. :P
stadeo92 - 1szt
martin306

Post autor: martin306 »

Przy zakupie maski i zderzaka powiedzmy 50 zł taniej.
JOZBRZ

Post autor: JOZBRZ »

no dobra a poszerzenia do tego zderzaka, progi. tzn cały zestaw gtt ph2 zderzak przód, tył, maska całe body? jaka cena ile mam szykować kasy? ;)
martin306

Nie wiem czy ktoś oprócz Ciebie by to chciał. Robienie form dla 1-2 kompletów jest nieopłacalne.

JOZBRZ - będziesz chciał zderzak?
carmaker

Post autor: carmaker »

może ktoś udostępni pakiet dimma albo maxi do skopiowania :]
JOZBRZ

z checią bym go wziął ale po co mi sam zderzak bez poszerzeń i progów.. to musi być. chyba ze ktoś ma i chciałby sprzedać? :) narazie zderzaki wstrzymamy dla mnie dopiero jak bede miał poszerzenia wtedy biorę ale maskę z wlotem pow. jestem gotów zamówić teraz. bo coś mówiliście o masce prawda?? :mysli:

[ Dodano: 21 Lipiec 2010, 00:26 ]
kolega carmaker dobrze kombinuje :okok:
lodoo
Post autor: lodoo »

zderzak bardzo fajnie wygląda i bez poszerzeń i progów itd... trzeba tylko lekko zmodyfikować (zaokrąglić) rogi, gdzie łączy się z błotnikami, żeby dopasować do ich krzywizny bez poszerzeń
jakbym nie miał to bym brał :-D ale jak będzie brakować 1 osoby to mogę się pisać...
carmaker

na lekką maske na 4 zapinki sam bede chętny zderzak również bo zapewne będzie tez lżejszy niż fabryczny.Ale maske tylko bez wlotu.Wlot z laminatu zamontować na masce z laminatu to banalna sprawa zato usunąć go.... :(
unikorn

Post autor: unikorn »

To może dopiszmy się do maski? Może piąty bumper nie będzie potrzebny? Jaka była by cena?
martin306

Maska na 4 zapinki - 270 zł.
Maska z seryjnym wzmocnieniem wewnętrznym z mocowaniami jak w oryginale - 320 zł.

Na maskę też musiałoby być kilku chętnych. Formę można zrobić z maski bez wlotu. Wlot też mógłbym montować do gotowej maski jak ktoś go by podesłał.
żuczek

Post autor: żuczek »

Kabar - 2 szt.
Unikorn - 1 szt.
stadeo92 - 1szt
żuczek-1szt
qbica1988

Post autor: qbica1988 »

ja chetny na maske ale dopiero we wrzesniu jak bede wiedzial czy bede mial dalej prace ;)
co do wlotu to zalezy jaki, mi sie podoba taki jak mial kabar w swojej rajdowce ;)
JOZBRZ

dobra w sumie racja wlot na masce to nie problem. skoro kolega lodoo mówi ze całkiem spoko ten przedni zderzak i daje rady to go biorę i maskę :)

zderzak:
Kabar - 2 szt.
Unikorn - 1 szt.
stadeo92 - 1szt
żuczek-1szt
jozbrz-1szt

maska :
jozbrz- 1szt 4 zapinki
carmaker

zderzak:
Kabar - 2 szt.
Unikorn - 1 szt.
stadeo92 - 1szt
żuczek-1szt
jozbrz-1 szt

maska :
jozbrz- 1szt 4 zapinki
Carmaker -1szt 4 zapinki(odbiór wrzesień ,zderzak :mysli:)

[ Dodano: 22 Lipiec 2010, 01:38 ]
aha moge oddać maske na forme
qbica1988

Post autor: qbica1988 »

do mnie ma blizej ;)
ODPOWIEDZ