Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Bice rekordu ROMBÓW

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
rat-med5
Bice rekordu ROMBÓW

Post autor: rat-med5 »

Witam otrzymałem takie oto zaproszenie od klubu renault laguna oraz podobne od klubu clio

W imieniu Renault Laguna Klub Polska
zapraszam 17 lipca 2010 roku wszystkich Klubowiczów jak i niezrzeszonych użytkowników aut Renault do udziału w próbie bicia rekordu na największą kolumnę aut tej marki na torze Poznań.

wiem wiem jest miedziana, ale może coś się da pomyśleć takie coś zdarza się tylko raz na jakiś czas!!

co sądzicie??

pozdro!
gzara

Post autor: gzara »

No to może coś szerzej:

http://klubrenault.pl/forum/viewtopic.p ... sc&start=0

W imieniu Renault Laguna Klub Polska
zapraszam 17 lipca 2010 roku wszystkich Klubowiczów jak i niezrzeszonych użytkowników aut Renault
do udziału w próbie bicia rekordu na największą kolumnę aut tej marki na torze Poznań.

Impreza ma być jednym z punktów największego wydarzenia sportów motorowych w Polsce,
czyli N-GINE Renault F1 Team Show z Robertem Kubicą w roli głównej.

Atrakcjami N-GINE Renault F1 Team Show będą również :
- przejazd bolidu Renault F1
- przejazd bolidu Formuły Renault 2000
- przejazd Megane Trophy
- przejazd Karoliny Czapki
- pokaz RK Kart
- wystawa samochodów tuningowanych
- symulatory wyścigowe
- namioty z mnóstwem atrakcji dla tych dużych jak i najmłodszych
- i....MY, czyli próba bicia rekordu na największą kolumnę aut marki Renault

!!! MUSISZ TAM BYĆ ! !!

Liczy się każdy samochód z rombem na masce...mały, duży i ten wielki
Do pobicia mamy 565+1 samochodów i razem damy radę ! !!

Rejestracja uczestników będzie możliwa już w najbliższych dniach na stronie

www.REKORD.RenaultLaguna.pl

oraz w wydzielonych punktach na terenie imprezy.

!!! NIECH BĘDZIE O NAS GŁOŚNO ! !!

kontakt:
Tomasz Szałapski
mobil: 605 190 901
e-mail: Bizon@RenaultLaguna.pl

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

DEFINICJA REKORDU
Rekord obejmuje najdłuższą paradę aut Renault i jest mierzony ilością aut uczestniczących w tej paradzie.
Dla potrzeb tego rekordu auto Renault jest rozumiane jako każde auto produkowane w przeszłości lub obecnie pod marką Renault.

Parada musi przejechać trasę 3.2km od startu do mety.
Cała kolumna aut musi być w ruchu. Odległość między autami powinna wynosić ok. 2 długości auta.
Wszystkie auta muszą przejechać linię mety po przejechaniu całej trasy parady. Jeśli jakieś auto nie dotrze do mety, nie może być doliczone do rekordu.

ps
poprzedni rekord padł 20 czerwca 2004 w Belgii i wynosi 565 samochodów marki Renault jadących w jednej kolumnie
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

W tym terminie jest zlot w Miedzianej Górze.
vino1986

Post autor: vino1986 »

no i po ptokach... bo to samo mialem dodaj jak to czytalem :/
Awatar użytkownika
rat-med5
Post autor: rat-med5 »

myślę że każdy wie kiedy jest miedzianka, ale ja się zastanawiam co zrobić, a dodam że już zapłaciłem za zlot i nie byłem nigdy w miedzianej na zlocie!

fakt jest taki że to chyba najlepsza szansa na pokazanie się i klubu oraz uczestnictwo w czymś "wielkim"

decyzja zależny od NAS

pozdro
Awatar użytkownika
tommies

Post autor: tommies »

Szkoda że koliduje terminem :( Niestety do Poznania z Miedzianej jest daleko dla naszych bolidów F1 ;) nawet jak będziemy jechali naszymi "autostradami" :) to i tak calutki dzień z głowy
vino1986

Post autor: vino1986 »

i jeszcze trzeba dodac ze zupelnie dwa inne kierunki jazdy tam od was Tommies... :uoee:
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

nad czym sie tu zastanawiac ???

nasz termin ustalony jest sto lat temu gdybym wiedzial ze ma byc impreza RENAULT SPORT w tymn terminie co my to bym robil tak aby jechac do poznania

a tak

kto jest w klubue R5 i zalezy mu na klubie zapraszam na miedziania
corey16

Post autor: corey16 »

nie wiem nad czym się tu rozczulać, niech każdy wybierze co dla niego ważniejsze
lodoo
Post autor: lodoo »

i koniec tematu :okok:
ODPOWIEDZ