Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Czarna lista użytkowników
Moderator: Moderatorzy
Niestety, muszę napisać że nie polecam Pana "Grigori21"
Umawiałem się z nim że podjadę po części. Byłem o wyznaczonej godzinie pod drzwiami, pukałem, dzwoniłem i nic. Postałem i pojechałem do domu.
Drugi raz się umówiłem, ale w ten dzień zadzwonił i zmienił godzinę na taką która mi kompletnie nie pasowała.
Na tym zakończyłem współpracę z tak niepoważnym człowiekiem.
Umawiałem się z nim że podjadę po części. Byłem o wyznaczonej godzinie pod drzwiami, pukałem, dzwoniłem i nic. Postałem i pojechałem do domu.
Drugi raz się umówiłem, ale w ten dzień zadzwonił i zmienił godzinę na taką która mi kompletnie nie pasowała.
Na tym zakończyłem współpracę z tak niepoważnym człowiekiem.
potwierdzam, robi rezerwacje na zakup i pozniej nie bylo juz jakiegokolwiek odzewu 
EDIT:
Grigori21 2009-08-28 dzwoni z wyjasnieniami czemu sie nie odzywal w sprawie zakupu i wyrazil chec zakupu kolejnej czesci do dnia dzisiejszego zadnego odzewu
Absolutnie odradzam interesow z tym kolega
PS. Grigori21 prosze abys nie dzwonil wiecej do mnie

EDIT:
Grigori21 2009-08-28 dzwoni z wyjasnieniami czemu sie nie odzywal w sprawie zakupu i wyrazil chec zakupu kolejnej czesci do dnia dzisiejszego zadnego odzewu

Absolutnie odradzam interesow z tym kolega

PS. Grigori21 prosze abys nie dzwonil wiecej do mnie

Niestety to działa w dwie strony
Oskar i Kasia muszę napisać bo kupujący jest nie zdecydowany i nie odpowiedzialny
najpierw rezerwuje płąci a po chwili żąda zwrotu kasy przy czym 3 razy zmieniał zdanie a na koniec wypisuje ze wina lezy tylko i wyłącznie po mojej stronie.
oczywiście w tym przypadku tez jest troche mojej winy bo mogłem od razu wysyłać kase i nie zawracaćsobie dupy za przeproszeniem
po drugie adresu nie dostałem od gościa, pisałem raz na pw o adres i dostałęm odpowiedz po jakims czasie ze paczki nie ma a adresu nadal nie było w tym wypadku był tez brak kontaktu z osobą kupującą
Pozdrawiam
Oskar i Kasia muszę napisać bo kupujący jest nie zdecydowany i nie odpowiedzialny
najpierw rezerwuje płąci a po chwili żąda zwrotu kasy przy czym 3 razy zmieniał zdanie a na koniec wypisuje ze wina lezy tylko i wyłącznie po mojej stronie.
oczywiście w tym przypadku tez jest troche mojej winy bo mogłem od razu wysyłać kase i nie zawracaćsobie dupy za przeproszeniem
po drugie adresu nie dostałem od gościa, pisałem raz na pw o adres i dostałęm odpowiedz po jakims czasie ze paczki nie ma a adresu nadal nie było w tym wypadku był tez brak kontaktu z osobą kupującą
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2010, 14:25 przez Karol, łącznie zmieniany 1 raz.
nie mój cyrk i nie moje małpy ale handlowałem ostatnio z człowiekiem z forum i też mieliśmy obsuwę czasową ale obu nam zalezało żeby się dogadać więc zrobiliśmy to na priwie i wszystko jest w jak najlepszym porządku, jak nie umieliście tak to żyjemy w epoce telefonów komórkowych trzeba tylko odrobinę chęci zdzwonić się i dogadać, czasami trzeba też podejść do pewnych spraw po ludzku i spróbować kogoś zrozumieć a nie tylko obrzucać błotem, nie wiem jak było między wami i nie będę w to wnikał, ale wiem jedno Karol na drugi raz dostajesz potwierdzenie przelewu wzywaj dhl i miej to w nosie co z tego że koszta przesyłki wzrosną ty i tak ich nie pokrywasz a masz plus bo nigdzie jeździć nie musisz a zapakować można w przeciągu godziny
Niestety ale "zmiłuj się" jest tylko w kościele... Ode mnie negatyw dla Sharky. Twierdzi, że jest w stanie rozebrać, złożyć i zamontowac silnik C w R5 w ciągu jednego dnia, w opisie ma że "psuje samochody" - bardziej bym się skłaniał ku temu drugiemu... Jeżeli jednak jest z niego jakiś mechanik, to proponuję zapoznać się teraz dokładnie z budową i obsługą układu zasilania. Sprzedał wielokrotnie rozbierany, całkowicie!!! zużyty gaznik jako dobry. Twierdzi, ze gaznik jest dobry, cała winę zrzucił na zużyty silnik, który miał u siebie w aucie.... Porażka...