Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Od tygodnia jestem posiadaczem tej oto lagunki przyszedł czas kupić wiekszy rodzinny samochodzik Lalka z połowy 2000 roku sprowadzona z Holandii i tyle na razie śmiga zobaczymy jak się będzie sprawować. I kilka fotek
Jeżeli tylko skrzynia Ci się nie zatnie na 3ce, nie przestanie Ci odpalać, nie będzie żarła oleju, motorek sterujący nawiewami się nie zepsuje, nie zacznie coś brzęczeć w wydechu i nie będzie Cię ściągać raz w lewo a raz w prawo... to będzie Pan zadowolony.
Ja w każdym bądź razie byłem
Żart, żart - fajna, ładna i zadbana, na pewno będzie dobrze służyć
Idzie zima trzeba było zmienić laczki w Lagunie z pobudek ekonomicznych przesiadam się na zimę z 16 na 15tki polowałem długo na felgi z r19 16v faza I ale się nie udało,
ostatecznie zakupiłem felgi oryginalne z laguny 15 bez dekielków. + 4 nowe oponki.
Dekielki upolowałem na Ebay UK i czekam jak dotrą do PL. i Kilka fotek