Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Co Chińczycy robią z psami - DRASTYCZNE!!!
Moderator: Moderatorzy
Co Chińczycy robią z psami - DRASTYCZNE!!!
Nie jest to żart, ale nie miałem gdzie wrzucić, jeśli ktoś jest wrażliwy na krzywdę zwierząt niech nie ogląda. Na dole można podpisać jakąś petycje ale nie wiem o co biega bo nie czytałem
Jak coś proszę przenieść, a jeżeli uważacie za stosowne usunąć
http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/pe ... nglish.php
Jak coś proszę przenieść, a jeżeli uważacie za stosowne usunąć
http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/pe ... nglish.php
Ostatnio zmieniony 28 lutego 2010, 11:12 przez corey16, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądnąłem 3/4 filmiku i to wyłączyłem bo myślałem że nie wytrzymam ...
Jakbym ja zobaczył że ktoś tak jakiemuś zwierzęciu robi to by matka go nie poznała
U nas na blokach rok temu chodził sobie mały kot, dokarmiała go starsza pani. Pewnego dnia wracaliśmy wraz z kumplami do domu i przejeźdzaliśmy koło tego blokowiska i szok...
Grupa takich szczylów od 10 do 14 lat (koło 7-miu ich było), których ja osobiście znałem, dosłownie torturowała tego kociaka. Jak to zobaczyłem to wyskoczyliśmy w 4-ech na nich, wpierd.l dostali, i potem jeszcze kupowali za karę żarcie dla zwierzaka
Zwierzęta także mają uczucia i myśle że jak każdy z was byłby świadkiem czegoś takiego to nie przeszedłby obojętnie.
Jakbym ja zobaczył że ktoś tak jakiemuś zwierzęciu robi to by matka go nie poznała

U nas na blokach rok temu chodził sobie mały kot, dokarmiała go starsza pani. Pewnego dnia wracaliśmy wraz z kumplami do domu i przejeźdzaliśmy koło tego blokowiska i szok...
Grupa takich szczylów od 10 do 14 lat (koło 7-miu ich było), których ja osobiście znałem, dosłownie torturowała tego kociaka. Jak to zobaczyłem to wyskoczyliśmy w 4-ech na nich, wpierd.l dostali, i potem jeszcze kupowali za karę żarcie dla zwierzaka

Zwierzęta także mają uczucia i myśle że jak każdy z was byłby świadkiem czegoś takiego to nie przeszedłby obojętnie.
petycja nic za bardzo nie da, chinoli jest za dużo...
ja osobiście jedyne co potrafię zabijać to robaki, mrówki, komary, muchy etc... Po prostu nawet zasrane szczury i myszy kocham, bracia mniejsi, bo robak ci nie spojrzy w oczy i nie zobaczysz tam jego przerażenia...
Dajcie mi kałacha, albo nie, CKMa....
ja osobiście jedyne co potrafię zabijać to robaki, mrówki, komary, muchy etc... Po prostu nawet zasrane szczury i myszy kocham, bracia mniejsi, bo robak ci nie spojrzy w oczy i nie zobaczysz tam jego przerażenia...
Dajcie mi kałacha, albo nie, CKMa....
Gwarantuję że w naszym kochanym kraiku tego typu makabryczne sceny są także spotykane. Wiadomo pies czy kot, to jakoś bardziej emocjonalnie się reaguje, ale pomyśl o takich gęsiach tak tuczonych tak, że z bólu popełniały samobójstwo, zerknij na kurczaka którego kupiłeś - masz spore szanse zauważyć że ma połamane nogi aby mimo że jest w ciasnej klatce nie próbował łazić i tracić energii tylko szybko przybierał na wadze.
A Chiny? Od kilku lat sam dla siebie staram się prowadzić taką miniakcję protestacyjną. Szukam zawsze towaru bliźniaczego nie made in china. Niestety w wielu wypadkach jest to po prostu niemożliwe.
A Chiny? Od kilku lat sam dla siebie staram się prowadzić taką miniakcję protestacyjną. Szukam zawsze towaru bliźniaczego nie made in china. Niestety w wielu wypadkach jest to po prostu niemożliwe.
- maciek od iwony
Tu nieco pełniejsza wersja. Po czymś takim pozostaje tylko zostać weganem.
http://www.vismaya-maitreya.pl/swiat_energii_ziemianie_napisy_pl_video.html
http://www.vismaya-maitreya.pl/swiat_energii_ziemianie_napisy_pl_video.html