Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
temat takich nakładek był poruszany na ostatnim forum tzn takie jak są na tyle że takie wysokie ... jakas specjalna wersja chyba
ps. fajne wiatrołapy na tylnych szybach
Na tym cabrio cały zestaw(zderzaki+nakładki na błotniki są z firmy Technic Design Kleinemeier GmbH.W 2000 roku wysłalem do nich zapytanie w tej sprawie ale już tego zestawu nie robili.
W początkach klubu R5 Polska czy jak się wtedy nazywał była taka R5 w Szczecinie a najpierw ktoś ją sprowadził z Niemiec do Jeleniej Góry,potem poszła do chłopaka do Jawora a stamtąd do Szczecina.Oglądałem ją bo miałem ochotę ją nabyć ale podłogę i progi miała mocno zjedzone przez rudą.Na pewno starzy klubowicze tę czerwoną pamiętają.