Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Łożysko koło tył

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

jakobs18

Łożysko koło tył

Post autor: jakobs18 »

Witam jakie łozyska polecacie na tył miałem opimala 5 miesiecy i siadło jest gwaracji moze zwróca kase jakie kupic????? FAG ???
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

SKF, SNR..
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

za SNR celuj jakieś 80pln
jakobs18

SNR własnie sie zatarł myslałem ze miałem optimala ale to był SNR 5 miesięcy i sie zatarł. Poszło na gwaracje moze zwróca kasa.
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

Może był przykręcony z niewłaściwym momentem albo źle wprasowany.
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

kabar pisze:albo źle wprasowany.
Obstawiam to
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

sprzedaje SNR (orginal Renault) oraz optimal

zero problemow przewaznie problem lezy po stronie blednego montazu lub wady auta
jakobs18

Majster mi to robił ciekawe pewnie spieszył poszło na gwarancje sie wyjaśni u mnie za SNR dałem 110 wtedy to drogo nie???
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

nom drogo u mnie w sklepie optimal snr w tej same cenie czyli kolo 75-80 zeta
vino1986

Post autor: vino1986 »

wiesz u mojego ojca w Lanosie tez majster robil z tylu lozyska i bylo tak ze po niecalych dwuch miechach znow wyly jak cholera... skrecil je na maksa na srobie i nie odpuscil nic w druga strone... i bylo za mocno dociagniete... :uoee:
wsmpw

Post autor: wsmpw »

vino1986 pisze:wiesz u mojego ojca w Lanosie tez majster robil z tylu lozyska i bylo tak ze po niecalych dwuch miechach znow wyly jak cholera... skrecil je na maksa na srobie i nie odpuscil nic w druga strone... i bylo za mocno dociagniete...
w renówce nie ma regulacji bieżni na śrubie ......ps.jeśli jest to i tak sie dokręca kluczem dynamometrycznym
vino1986

Post autor: vino1986 »

wiem dlatego podkreslilem ze chodzi o Lanosa... tam sa dwa stozkowe lozyska jedno male jedno duze... ale to nie o to chodzi... :]
jakobs18

u mnie idioci to pnematycznym zakręcali
ODPOWIEDZ