Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Czym jest uczestnictwo w bratnim/konkurencyjnym forum ?

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

czy jest to:

Czas głosowania minął 8 lutego 2010, 15:06

zdrada ;-)
1
4%
nie mam nic przeciwko
14
58%
nadchodzi nowa era ;-)
2
8%
fochem kilku klubowiczów
7
29%

Liczba głosów: 24

corey16

Post autor: corey16 »

jak dla mnie uczestnictwo w forum Kabara nie jest żadnym zamachem na R5KP, można się udzielać na jednym jak i drugim forum, a jeżeli komuś nie pasuje niech nie uczestniczy w życiu któregoś z nich
Dla Sweepera to pewnie co najmniej przykra sytuacja gdy ludzie przechodzą na Klub Renault 5, ale niestety sytuacja od jakiegoś czasu była lekko mówiąc napięta, po co ciągle się kłócić , nerwy opadną i być może będziemy działać wspólnie. Zarówno Kabar jak i Lodoo są na liście osób chętnych na Zlot więc nie odcinają się od R5KP
Awatar użytkownika
Linka^

Post autor: Linka^ »

Ale niektorzy sa tym faktem oburzeni-nie mowie o sobie- ja sie tylko martwie o nastroje na miedziance.
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

Sweeper pisze:...to nie mnie personalnie dotyczą te zmiany, a klubowiczów, moderatorów i Wasqa który dzisiaj zrezygnował z firmowania klubu swoją głową
Widocznie powinny dotyczyć. Jak już wcześniej napisałeś: "spływa to po tobie jak po kaczce".
Wcale Cię nie dziwi że najpierw zrezygnował moderator, za nim junior admin a po niedługim czasie prezes klubu?
No tak, zapomniałem, spłynęło...

Nie dziwi mnie decyzja Wasq, chociaż była dość szybka i gwałtowna.
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Corey16 pisze:jak dla mnie uczestnictwo w forum Kabara nie jest żadnym zamachem na R5KP, można się udzielać na jednym jak i drugim forum, a jeżeli komuś nie pasuje niech nie uczestniczy w życiu któregoś z nich
Dzięki Corey16, chociaż jedna osoba dostrzega że robię to po coś, a nie przeciwko czemuś...
Rosic

Post autor: Rosic »

Ja uważam, że powstanie tego forum to był jednak foch haha ;]

Niemniej jednak każdy sobie może robić co chce, w końcu to wolny kraj. Sam jestem pewien, że będę tam zaglądał, ot z czystej ciekawości.

Co do nastrojów na miedzance to jestem zupełnie spokojny, w internecie jakoś łatwo się kłócić i wyzywać, ale na żywo na pewno wszyscy będą dla siebie ok jak to było w poprzednich latach, a zlot będzie bardzo udany.

Osobiście nie mam żadnych pretensji do nikogo i wszystkie takie wytykania, spory czy kłótnie uważam za całkowicie bez sensu, dlatego nigdy się w nie nie mieszkam.
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Rosic pisze:Ja uważam, że powstanie tego forum to był jednak foch haha ;]
;-) To jest niejawna ankieta, nie powinieneś ujawniać jak głosujesz :-D
lodoo
Post autor: lodoo »

Linka^ pisze:dostalo.... :lol: nie badz smieszny :lol: jak wygonil Was ktos? pobil? nie pozwolil Wam pisac? tak sie Wam dostalo, ze sie przeniesliscie nie zastanawiajac sie nad konsekwencjami takiego podzialu...
ale ja nie o tym :-D

tylko o tym co było wcześniej, jak rezygnowaliśmy, i jak się rzucili na mnie bo napisałem komuś tam że ma koła z dupy i nagle 2 strony tematów jaki ja niedobry jestem...
bo jak zrozumiałem do tego było nawiązanie ;-)

przenieśliśmy się bo taką mieliśmy ochotę... jakie konsekwencje? już drugi raz nam sweeper proponuje skasowanie kont... po prostu nie odpowiada nam do końca to forum - to piszemy sobie na innym, zaglądając tu... nie odcinamy się od klubu tak jak to zauważył corey16...

rocker - czy ktoś się obraził? to wy nam to wmawiacie, że fochy, że obrażanie... ale to nie prawda... jakby tak było to bym powiedział usuńcie mnie, i więcej tu nie wchodził...

ale co prawdą jest i nie zamierzam tego ukrywać - jedyne co utrzymuje mnie na tym forum to kontakt ze znajomymi... czyli chyba to co powinno... jeśli zbudujemy takie kontakty na nowym forum, wtedy stąd zniknę... jeśli nie - to zostanę...

z resztą i tak wiecie lepiej co niektórzy, nie? foch i koniec, bo przecież nie możliwe, że ktoś może tak po prostu robić coś nie tylko dla siebie...
żuwik

Post autor: żuwik »

Pisałem z Kabarem i wyszedł mi taki wniosek:

Fora mogą być dwa i to jest ok, dopóki zlot jest jeden.

Możliwe, że fora będą miały zupełnie inne, niesprzyjające sobie wzajemnie, ale fajne idee.

Powody osobiste też rozumiem, odkąd je poznałem.

A klub pozostanie klubem, Lodoo z którym niejedną wojnę przeszedłem zostanie moim kumplem, Sweeper ziomem z okolicy, Rosic przyszywanym bratem, Maolat wariatem jakim był a Kabar super gościem do pogaduszek :) I nie ma tu najmniejszego znaczenia kto na którym forum będzie i z kim będzie się kłócił. Sorry ;)
lodoo

kolejny, który myśli :-) brawo żuwik :-)

trafiłeś w sedno sprawy :-)

Obrazek
carmaker

Post autor: carmaker »

lodoo napisałeś ze koła do dupy inny ze mu sie nie podoba ze tak piszesz jeden i drugi wyraża swoje zdanie -niewazne za to zrezygnowanie przez was z kabarem z funkcji modów juz jest dla mnie mniej zrozumiale tak samo jak tworzenie nowego forum.Kabar napisał ze niechce mu sie pisac na tym forum niewiem z jakiej przyczyny?Ty napisałeś na shout boxie apropo zachwycaniem sie gratem za 500zł sa ludzie na forum którzy maja auta za 500 czy 1000zł kleją je na miare własnych kieszeni i niewidze powodu zeby sie mieli tego wstydzić piatka to piatka nie musi w nią być wsadzone 30tysi a zachwycać sie nią nikt nie karze .Zato często temat załozony przez taką osobe pomaga jej doprowadzić auto do kupy pod warunkiem ze w temacie sa konstruktywne posty.Niemniej jednak jeśli jest i drugie forum napewno tez je bede odwiedzac ;-)
lodoo

powód rezygnacji - pisaliśmy o tym wyraźnie...
chodziło w skrócie o to, że nas pojechali enty raz z rzędu właśnie za wyrażanie swojego zdania... za bluzganie na nas mimo czasu włożonego w dbanie o forum...
co do zachwycania gratem - chodziło mi o to, że jak ktoś kupi podrdzewiałą renówkę z łysymi oponami i każdym kołpakiem innym a ja mu powiem, że do bani jest to i to szczerze, to źle robię, a jak ktoś powie, że jest super renia zadbana i troszkę pracy i będzie jak nówka to już jest ok... kłamstwo prosto w oczy, aby tylko nie zrazić, aby został na forum... jakby od tego świat zależał... sorry, ja nie potrafię... mówię co myślę i tyle... a jak się komuś nie podoba to jest priv, jest gg... a nie objazd na forum pod publiczkę... tego mieliśmy dość...
Sweeper

Post autor: Sweeper »

Lodoo pisze:już drugi raz nam sweeper proponuje skasowanie kont...
nie wam, nie wam - tylko Tobie
a twój ostatni post jest właśnie przykładem hipokryzji

nie oceniam innych po tym co mówią a co robią - wolę oglądać kolejne uratowane Renault 5 od złomu i zapomnienia niż never ending story który z Renault 5 ma coraz mniej wspólnego

po tym jaki syf zrobił się na forum w ciągu ostatnich dwóch dni mogę z pewnością napisać, że z bratnim forum raczej nowe nie ma wiele wspólnego (no chyba, że to wersja Kain i Abel)
żuwik

Post autor: żuwik »

Sweeper pisze:po tym jaki syf zrobił się na forum w ciągu ostatnich dwóch dni mogę z pewnością napisać, że z bratnim forum raczej nowe nie ma wiele wspólnego (no chyba, że to wersja Kain i Abel)
Ale nie wszyscy muszą o tym wiedzieć :lol: A tak serio, to odkąd zrobiłem sobie przerwę nabrałem dystansu do tego całego burdelu i mnie olśniło. Zauważyłem, że od R5, zasad, widzimisiów i funkcji o wiele ważniejsi są..... ludzie.....

Lodoo, co prawda to fakt, zamiast mówić że syf i malaria, złom i gówno, lepiej powiedzieć stary, w pizdu roboty przed Tobą, możesz jej nie podołać jeśli chcesz mieć cacy auto, a jak nie masz zaparcia i możliwości, zainwestuj w jakiś model w lepszym stanie. To samo? To samo :) Czaisz?
vino1986

Post autor: vino1986 »

rozwalaja mnie tu co niektorzy na forum na cyce... czemu wszyscy mysla ze zdrada czy tez foch jakis... to ze jest nowe bratnie forum to przeciez nic zlego... nie jest tam napisane nie wiem elita R5KP czy jakos tak... zwykle forum jak kazde... ja jestem jeszcze na ytrc i co tez zle ze sie zalogowalem tam :?: zachowujecie sie co to niektorzy jak male dzieci... :!: :!: :!:
Sweeper

Post autor: Sweeper »

vino chodzi o styl w jaki się to odbyło a nie sam fakt powstania drugiego forum
ODPOWIEDZ