Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Czym jest uczestnictwo w bratnim/konkurencyjnym forum ?
Moderator: Moderatorzy
- maciek od iwony
Czym jest uczestnictwo w bratnim/konkurencyjnym forum ?
Jak uważacie? 

Ostatnio zmieniony 1 stycznia 1970, 01:00 przez maciek od iwony, łącznie zmieniany 1 raz.
jak ktoś uważa to za focha albo zdradę to gratuluję... niech tu zostanie na zawsze i nawet nie zagląda na "nowe forum" 
elo - jedno nie wyklucza drugiego, a już na pewno nie z naszej strony
proponuję każdemu, żeby przekonał się na własnej skórze
nie wypinamy się dupa na to forum... jest nowe, które bardziej nam odpowiada i już, a czy się przyjmie powinno zależeć od tego czy ludzie będą chcieli tam pisać...
śmieszy mnie, że z góry jest to uznawane za wrogość... ale czego się spodziewać... między innymi dlatego powstało nowe forum...

elo - jedno nie wyklucza drugiego, a już na pewno nie z naszej strony

proponuję każdemu, żeby przekonał się na własnej skórze

nie wypinamy się dupa na to forum... jest nowe, które bardziej nam odpowiada i już, a czy się przyjmie powinno zależeć od tego czy ludzie będą chcieli tam pisać...
śmieszy mnie, że z góry jest to uznawane za wrogość... ale czego się spodziewać... między innymi dlatego powstało nowe forum...
- maciek od iwony
- maciek od iwony
Ja się nie oburzam, mam to w dupie. Możecie otworzyć sobie 5Kabar pisze:Hehe, fajne odpowiedzi.
Widzę że niektórzy czują się oburzeni że stworzyłem nowe forum. Ich sprawa...
Nie traktuje go jako konkurencyjne ani wrogie, wręcz przeciwnie, jako alternatywę lub uzupełnienie od tego forum.

Nie dość, że jeżdżą (oczywiście nie wszyscy

Wypowiadać się wolno. Demokrację mamy.
Narobiliście gnoju, bo ktoś zwrócił Wam uwagę.
To jak będzie na nowym forum

Sorki Maciek za zaśmiecanie.