Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
No więc problem polega na tym ze jakis czas temu pekła tylna prawa tarcza w GTE
DIAMOND:
Potym soztal zakupiony nowy caly komplet na tyl : tarcze z lozyskami klocki. na poczatku bylo ok ale po paru miesiacach znowu poekla tarcza tak smao i na tym samym kole?
WTF ?
Prosze o pomoc bo marnowanie kasy nie idzie mi na ręke... to nie 50 zł
sprawdzales czy cilinderek i suwak ktory trzyma zewnetrzny klocek lekko chodzi bo u mnie jak nie odbijal dobrze cylinderek w dostawczaku to tez szybciej sie klocki konczyly wlasnie z tylnej prawej i tez tarcza mi pekla jednak ino raz
Nie denerwuj się na denniaków. Już jakiś czas temu zauważyłem że nam się literaci popsuli. Nie ważne!! Sprawdź montaż zacisku. Może nie równo dociska i skręca jakoś tarczę podczas hamowania. Sprawdź też czy na pewno klocki po puszczeniu hamca odchodzą od tarczy. Może rozgrzewa się zołza i pęka od temp.
Kabar dział turbo był zakładany ogolnie do calego auta a nie tylko o silniku! pamietam te rozmowy na samym poczatku
Zuwik - ile maja hmm 2-3 miesiace, ale nie jedziły za duzo bo zasniegowało i wiecej stalo , z poprzednimi tarczami (tarcza) stalo sie tak samo . (Rosicowe GTE)
Foty moge zrobic jutro jak zdaze teraz ciemn o strasznie jest,
Qrcze nie wiem jaka to firma .powiem tyle ze pewnego razu bylo tak że rosic po jezdzie dotkna lewa raecze i byla ciepla a od prawej sie oparzyl , wiec na pierwszy strzał idzie kompletny zacisk, juz zamowilem jutro bedzie ale kiedy wymienie to nie wiem bo malo mam czasu .