takich osób jest kilka ...
Moderator: Moderatorzy
No chyba tylko, skoro administrator ma to w dupie...Sweeper pisze:a ja wam powiem tylko tyle - idźcie się poskarżyć mamie
automat działa bez zarzutu...
Kabar pisze:Heh, rzeczywiście:
Użytkownik: iggypop
Ostatnia wizyta: 13 Wrzesień 2009, 11:16
Czyli gość napisał 1 post, ostatnio był na forum kilka miesięcy temu a mimo to Sweeper konta mu nie skasował.
Jak widzę jest takich więcej, np:
Użytkownik: zawaś
Ostatnia wizyta: 24 Lipiec 2009, 12:41
Hmm...
może nie jestem biegły z matematyki, ale czy te osoby nie podpadają pod pkt. 4vino1986 pisze:nastepny jeszcze lepszy...
bob3ks
dolaczyl : 2009-08-03, 18:18
ostatnia wizyta : 2009-08-03, 18:29
iiiiii posty az : 1
Sweeper pisze:musiałbym sprawdzić logi serwera w które widełki się załapał
Najlepszy admin to taki któremu nie chce się nic robić, a jak się coś spierdoli to też nic nie zrobi żeby to naprawić. Gratulacje!! Mianuję Cię WIELKIM ADMINEM MIESIĄCA!Sweeper pisze:jeżeli myślicie, że będę przeglądał teraz logi serwera z ostatniego miesiąca celem zaspokojenia waszej ciekawości to chyba jesteście niepoważni
chętnie przekażę dane z serwera ze stroną i bazą forum nowemu adminowiKabar pisze: Bezproduktywna to jest Twoja praca, a nawet więcej, destruktywna...
już raz to przerabialiśmy, automat nie wziął się znikądKabar pisze:Ręcznym, przemyślanym usuwaniem użytkowników. Przykładowo takich jak podaliśmy w przykładach w tym temacie.
Ogłoszenia są usuwane po 30 dniach od napisania ostatniej wiadomości w danym temacieKabar pisze:Nieusuwaniem ogłoszeń z działu sprzedam. Ogłoszenia nieaktualnie są zamykane przez moderatorów i to wystarczy.
tego nie jestem pewien do końca, ale wygląda na to, że działania obu automatów wykluczają się w pewnym zakresie (np zliczania postów) dlatego automat usuwający userów pomija fora objęte automatycznym czyszczeniemdober pisze:to z jakiej racji jest usuwany ? udziela odpowiedzi innym na pytania związane z ogłoszeniem czyli jest AKTYWNY ! więc skąd takie ustawienie?
twoje uwagi naprawdę spływają po mnie jak po kaczceKabar pisze:Czyli jak widać, zgłaszajcie pomysły, byle były takie same jak moje i nic nie zmieniały...
Wiem że spływają. Generalnie od dłuższego czasu widzę że masz wszystkie uwagi dot funkcjonowania forum głęboko w...Sweeper pisze:twoje uwagi naprawdę spływają po mnie jak po kaczce
Ty nie jesteś pewien? WIELKI ADMIN MIESIĄCA czegoś nie wie?Sweeper pisze:tego nie jestem pewien do końca
a taką gadką wprowadzasz tylko niepotrzebne zamieszanie-niestetySweeper pisze:
chętnie przekażę dane z serwera ze stroną i bazą forum nowemu adminowi
możesz zrobić stosowne referendum za odwołaniem mnie ze stanowiska admina i wyznaczeniem nowego który przeniesie forum na nowy serwer