Kilkakrotnie miałem usunięte konto, ale godziłem się z tym faktem bo zdażyło mi się, że nie byłem ponad miesiąc, a kiedyś nawet dłużej. Jednak po 5 dniach urlopu chcę wejść na swoje konto i tu lipa już go nie ma. Tak więc pytam szanownego SWEEPERA, czy forum należy traktować jak robotę (czytaj pracę) i każdego dnia należy podbić kartę proacownika bo jak nie to cię zwolnią

To jest NASZE forum, a nie czyjeś królestwo, w którym może robić co mu się podoba i usuwać ludzi w dogodnym dla siebie momencie. Przecież jakieś zasady obowiązują i jest lub jeżeli nie ma określonego czasu nieaktywności po której należy się liczyć z usunięciem to uzgodnijmy to i się tego trzymajmy

Jestem z klubem od samego początku, jak również kilku innych dobrze mi znanych kolegów i nasz staż o czymś świadczy, ale ciągłe rejestrowanie się i ropoczynanie od poczatku zaczyna mnie już pożądnie wk... denerwować i powoli mam dość. Szczególnie jak ktoś nowy chcący kupić jakąś część mówi mi że po ilości postów widzi że jestem tu nowy i ma obawy czy zakupiona część do niego przyjdzie bo różnie to bywa - paranoja

Liczę że ktoś się tu ogranie i zrobi z tym porządek bo na innych forach nie spotkałem się z takim bałaganem w tej kwestii.