Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
wasq - nie byłeś pierwszy w europie hehe
a tutaj - jeszcze silnik z tyłu!
wykonanie może nieco "nieprofesjonalne" - jak patrzę co zrobił z podłużnicami, mocowaniem sanek i zbiornikiem paliwa, oraz jak wykonał kielichy
jakby to udoskonalić to byłby wypasik
nie pokazał tego co najbardziej mnie interesuje - zmiana biegów
chociaż podejrzewam, że wystarczy zrobić odpowiednią rurkę i połączyć skrzynię z wajchą, bo w zasadzie wszystkie kierunki machania się zgadzają...
dobry pomysł z przejściem na hydrauliczne sprzęgło
Mnie to za bardzo nie dziwi,jak się ma kasę i warunki warsztatowe to idzie zrobić.Widziałem saxo z silnikiem z tyłu z hondy Type R http://www.youtube.com/watch?v=k0KVcpIrBgY .Swoją drogą dołożyć turbo do takiego sporta,silnik z tyłu lepszy docisk,no i po zakrętach bokiem można polatać.Ciekawe jak by to rozwiązanie sprawdziło się na torze na Miedziance.
Może ktoś coś większe z tyłu do piątala wsadzi jakie 3.0 V6 o ile da się upchać. :-?
koleś 3 lata robił z tego co tam wyczytałem... i kasy za bardzo nie miał właśnie... wszystko robił po taniości - pisał o tym no i to widać gdzie nie gdzie
Skończył na jesień 2009
Lodoo pisze:koleś 3 lata robił z tego co tam wyczytałem... i kasy za bardzo nie miał właśnie... wszystko robił po taniości - pisał o tym no i to widać gdzie nie gdzie
Skończył na jesień 2009
to ja bylem pierwszy bo mialem auto na zlot w lipcu
a tak naprawde pewnien angol skonczyl przedemna o 2 miesiace
a zaczeslismy mnieiwecej tak samo tylko roznice finansowe i dostepnosciowe zawazyly na efekcie koncowym
jego fura juz ma spowrotem orginalne 1,4 Turbio podkrecone na 250 konikow