Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Jak to bywa zycie lubi zaskakiwać...zamiast nowych gadżetów i piatala wreszcie na garażu dostałem inny prezencik : w sierpniu zostane tatusiem niemniej jednak tematu odbudowy gtt nie mam zamiaru porzucić ale zaczną sie dylematy gadżety do reni czy dla dzieciaka (pewnie renia nie będzie na pierwszym miejscu) projekt będzie trzeba zredukować do odrobienia auta w orginale bez dzikich przeróbek ale zato (albo dzieki temu) jest szansa pojawienia sie na tegorocznej miedziance.
W związku z powyższym podjałem decyzje o jak najszybszym przywiezieniu auta do siebie i sprzedaży zapasowego "pakietu mechanicznego" tzn.silnik z osprzętem (brak turbiny),skrzynia biegów belka tylna kpl z tarczami i zaciskami ,kołyska wraz z przednim zawieszeniem i hamulcami.Jeśli ktoś byłby zainteresowany takim kompletem to pisac na priv.Nie wystawiam w dziale giełda ponieważ nie mam możliwości zrobienia zdjęć a cześci są zmagazynowane w krakowie i ich dostepność jest ściśle powiązana z czasem odbioru auta.Nie jestem w tej chwili pewny ale wszystko chyba z gtt ph1.
podziękował co do piątki to właśnie organizuje dla niej transport i do dzieła bo faktycznie niema co dalej odwlekać.Żona sie śmieje ze dzieciaka piątal napędził bo u kuzyna było tak samo niedługo po tym jak kupił gtt to wyskoczyło ze bedzie miał dziecko póżniej drugie...strasznie płodny samochód