Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Co się stanie z R5KP

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

corey16

Co się stanie z R5KP

Post autor: corey16 »

z tego co wyczytałem Sweeper chce zamknąć forum i zrezygnować z funkcji admina.
co dalej, czy jakoś się dogadujecie co z klubem zlotem itp????
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

No właśnie co z MG 2010?
lodoo
Post autor: lodoo »

a co ma sweeper do klubu i zlotu?
on jest administratorem forum, które jak stwierdził z chwilą odejścia wasq jest prywatne...
klub przetrwa... nic się nie bójcie... zlot będzie, mam nadzieję, że będzie ich nawet więcej... będzie forum... spoczko :-) sam serwer pod forum nie jest klubem :-)
Karol

Post autor: Karol »

dokładnie:) przecież klub tworzymy my ;-) użytkownicy tak wspaniałych pojazdów jakim jest renault r5 ;-)
MiK

Post autor: MiK »

też mam serwer - mogę pomóc
lodoo

to uważaj, ciiiii, bo jak się dowiedzą na "starym" forum to Cię wygnają i będziesz zdrajcą :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kinga

Post autor: Kinga »

nie rozumiem problemu, co mnie obchodzi kto jest administratorem, moderatorem czy jakąkolwiek inną :figurą" na forum, tym czy tamtym? Szacun za poświęcony czas i nic więcej - taki sam kolega jak każdy inny.
Mi tam potrzebne informacje, możliwość obcowania z ukochanym modelem auta i atmosfera, niczego więcej od forum nie oczekuję :)
jjmag

Post autor: jjmag »

i to mi się właśnie ostatnio przestało podobać szczególnie podejście swepa po prostu zaczoł nas olewać ciepłym moczem :evil:
Karol

ciiii :-P
tamten temat zamknięty i tutaj o tym nie gadamy ;-)
jjmag

Post autor: jjmag »

skoro te forum ma być dla nas czyli dla ludu zwykłego to whay not
Karol

okey niech będzie ;-) :-P
lodoo

każdy gada o czym chce :-P czy się to komuś innemu podoba czy nie...
po to jest forum...
Karol

dobra dobra :lol: , jush to do mnie dotarło :-P
lodoo

czy aby na pewno :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
rat-med5
Post autor: rat-med5 »

czytam i widzę same zdania z fochami !! powodzenia panowie szkoda że tak się to zakończyło duma rzecz zgubna ja diabli sprawy zawile i nie od końca jasne!!

fajni ludzie którzy nie umieją się dogadać a szkoda!

nie rozumiem dlaczego od razu rezygnować z prezesury z administrowania?? dlaczego grupa honorowych liczy tyle osób i dlaczego można z tego grona tak bez troska wyrzucać osoby zasłużone??

co przeszkadzało mieć dwa fora jedno z zasadami a drugie luźne z .k..u..r..w..a..m..i. a nie z "le zakręt" czyli z cenzorem i innymi automatami itp itd zrobić pod sztandarem tego na czym chyba użytkownikom r5 zależny na jej przetrwaniu udoskonalaniu dbaniu i pokazywaniu ze można (jak np. szwagier mojej kobiety gdy zobaczył kalendarz myślał że z tego auta nie da się zrobić takich fajnych bryczek.) zrobić jeden klub miłośników i właścicieli r5 i to będą ci szczerzy fani a nie jak tylko mam to już do klubu należę pewnie grono klubowiczów będzie liczyć 30 osób ale to dla nich zrobić takie stowarzyszenie a fora forami każdy może sobie wybrać!! nie sadzicie???

jeden zlot jedno stowarzyszenie a fora mogą być nawet trzy jedno ja zrobię (tylko ku nie umie)

ochłońcie pomyślcie łączą nas dobre i złe chwile ja jestem na forum od 2006 jeszcze na starym serwerze na tuning też byłem ale rzadko r5 mam od 2006 teraz mam 3 r5 i czy jestem w klubie?? jest jakiś ??

pomyślcie uspokójcie się i zacznijcie współtworzyć!! a nie niszczyć!!

pozdro i re5pekcik dla wszystkich!!

ps. napisałem to tam to pisze tez tu!
ODPOWIEDZ