Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Podłączenie radioodtwarzacza- Pytanie o kostkę ISO
Moderator: Moderatorzy
- maciek od iwony
a jak taka półkieszeń wygląda??? wydaje mi sie ze nie załatwi sprawy, ale nie jestem pewien, nie znam się aż tak... Otwor nie jest szlifowany, chyba.... przynajmniej nie wyglada na szlifowany, ale aż teraz pójde sprawdzić!
Edit: widziałem juz taką kieszeń na googlach, ma po prawdzie wypustki specjalne żeby się trzymała, ale czy to cos da to nie wiem, obudowa jest naprawdę mniejsza niż tych starych blaupunktów na kasetę, one wchodza bez żadnych kieszeni...
Edit: widziałem juz taką kieszeń na googlach, ma po prawdzie wypustki specjalne żeby się trzymała, ale czy to cos da to nie wiem, obudowa jest naprawdę mniejsza niż tych starych blaupunktów na kasetę, one wchodza bez żadnych kieszeni...
ja tez sie przyznam ze nie widzialem radii mniejszych niz 1 DIN... wieksze to sa... bo wychodzily 2 DIN-owe jak chociazby taka Alpina
http://www.allegro.pl/item850180128_alp ... _demo.html
ale Pionner jeszcze z serii Deh to na bank standardowy rozmiar...
http://www.allegro.pl/item850180128_alp ... _demo.html
ale Pionner jeszcze z serii Deh to na bank standardowy rozmiar...
- maciek od iwony