Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ale jeśli wszystko jest ok to raczej warta swojej ceny
Cena jest dobra, auto widziałem osobiście, nawet kilka moich części tam jest
Znam dobrze właściciela i mogę śmiało polecić to auto. Więcej informacji GG albo PW.
kiedyś była jakaś droższa, teraz 4300, kabar mógłbyś napisać coś więcej o niej
dużo można zejść z ceny, wiadomo Ci coś
bo 4000 + malowanie całej to wyjdzie jednak niemało...
Jasne że wiem, dużo wiem.
Np. wiem że auto już nie jest na sprzedaż, właściciel zdecydował się kontynuować restauracje auta.
Popieram jego decyzję w pełni.
Znam podobny przypadek, coś ludzie nie lubią tych 1.4 T
Nie nie lubią tylko napalaja a jak popsuja to kombinuja a potem narzekaja ze dziadostwo a wcale tak nie jest . ja nigdy nie narzekalem a jak sie popsulo to tylko z mojej winy bo chcialem za syzbko ale sie zawsze zrobilo i wsio hasa do dzis (chyba:P)