Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Wysokie ciśnienie w układzie chłodzenia
Moderator: Moderatorzy
Wysokie ciśnienie w układzie chłodzenia
Witam,
mój dziadek ma Renault 5 z 1991r. silnik 1,1 z gazem.
Dziś coś mu się z tym samochodem porobiło.
Ciśnienie na układzie chłodzenia jest wysokie. Jak się odkręci nakrętkę od zbiornika na płyn to jest duże ciśnienie. Wypycha powietrze, ale nie płyn.
Nie ma obiegu na parowniku i gaz zamarza. Samochód staje musi podobno postać chwile. A potem zapala.
Coś takiego się dzieje.
P.S.
Może ktoś mógłby podać link do książki z serii Sam naprawiam do Renault 5?
mój dziadek ma Renault 5 z 1991r. silnik 1,1 z gazem.
Dziś coś mu się z tym samochodem porobiło.
Ciśnienie na układzie chłodzenia jest wysokie. Jak się odkręci nakrętkę od zbiornika na płyn to jest duże ciśnienie. Wypycha powietrze, ale nie płyn.
Nie ma obiegu na parowniku i gaz zamarza. Samochód staje musi podobno postać chwile. A potem zapala.
Coś takiego się dzieje.
P.S.
Może ktoś mógłby podać link do książki z serii Sam naprawiam do Renault 5?
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2009, 13:34 przez dominik_fil, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy regulamin to jest to co się akceptuje przy rejestracji tych kilka linijek - Warunki Rejestracji, bo nic innego tu nie widzę.tommies pisze:A tak w ogóle to najpierw należało by zerknąć na regulamin forum - przywitać się w odpowiednim dziale i użyć opcji szukaj.
Z Działu - Dzień Dobrytommies pisze:przywitać się w odpowiednim dziale
Nie chciałem się witać w tamtym dziale. Przywitałem się przy pisaniu posta.Sweeper pisze:Jeżeli chcesz się przywitać możesz to zrobić tutaj.
A po użyciu opcji szukaj nie ma nic z układem chłodzenia.
Powstrzymam się od komentowania pozostałej części, ale ...
> po użyciu opcji szukaj nie ma nic z układem chłodzenia.
Chyba żartujesz...
Dokładnie post pod Twoim jest o chłodzeniu i wiele innych w tym takie w których dokładnie znalazł byś odpowiedź na swoje pytanie. Doprawdy nie wiem co wpisywałeś w wyszukiwarkę, że nic nie znalazło.
Podpinanie się pod stare tematy zamiast tworzenia nowych postów , a przede wszystkim szukanie w nich odpowiedzi znacznie ułatwia kolejnym użytkownikom SZUKANIE
> po użyciu opcji szukaj nie ma nic z układem chłodzenia.
Chyba żartujesz...
Dokładnie post pod Twoim jest o chłodzeniu i wiele innych w tym takie w których dokładnie znalazł byś odpowiedź na swoje pytanie. Doprawdy nie wiem co wpisywałeś w wyszukiwarkę, że nic nie znalazło.
Podpinanie się pod stare tematy zamiast tworzenia nowych postów , a przede wszystkim szukanie w nich odpowiedzi znacznie ułatwia kolejnym użytkownikom SZUKANIE