Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

MIEJSCE WYŁADOWAŃ EMOCJONALNYCH

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

unikorn

Post autor: unikorn »

zaskakująca refleksja jak na wyspiarza, doprawdy
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

Maolat pisze:j*** "meski ptak" w "vadzajna" wciśnięty głęboko za "le zakret", wyj*** że "ty tez terefere" zesrana pogoda.;/

zygać się już chce, od 3 dni napierdala deszczem...

taki kurwa klimat i chuj :P
Sweeper

Post autor: Sweeper »

w tym zjebany kraju nawet kapturki na hak kradną
co za kurwa tępy naród...
znowu będę musiał iść kupić bo jakiemuś kutasowi nie chciało się do sklepu pójść i wolał zapierdolić z mojego samochodu
żuwik

Post autor: żuwik »

Załóż piłeczkę ;)

Nie łódź się że ktoś kapturek potrzebował. Raczej szczeniactwo z tego zrobiło fajkę wodną albo inny przedmiot codziennego użytku :lol:
vino1986

Post autor: vino1986 »

nom pileczki do tenisa sa najlepsze... ;-) a tak w ogole pozazdroscic Sweeper sasiadow... przynajmniej sie z nimi nie nudzisz :-P
jjmag

Post autor: jjmag »

a ja wczoraj z wieczorka połamałem zderzak w swojej maździnie na pier.......... sarninie jeszcze żeby te mięso było lepsze
corey16

Post autor: corey16 »

żarcie za darmo a ten narzeka :-P
jjmag

lakier na zderzak 80zł szpachla i inne pierdoły 50 nie liczę czasu i nerwów, dokładam jeszcze jakieś 70 i mam dzika na rożen a mięsko dużo lepsze
cyp

Post autor: cyp »

z tego co sie orientuje to sarnina jest w cenie jakbys ja sprzedal pewnie by sie wrocily koszty ;)
jjmag

ile chcesz tej sarniny 2, 3 łanie bo koziołka nie sprzedam, a żeby sprzedać musisz mieć zaświadczenie ze prowadzisz hodowle albo jesteś myśliwym inaczej to mozesz dostać ładny mandat a jak sie uprą to jeszcze wyrok o kłusownictwo, za sarnę około 40 kg weźmiesz na chwilę obecną od 120 do 200 zeta w zależności od zapotrzebowania i punktu skupu, jedyny plus przy hodowli to mały nakład własny i praktycznie pokarm dostarczasz tylko zimą, ranczo które mam pod lasem zima notorycznie jest odwiedzane przez sarny i dziki w poszukiwaniu pożywienia
unikorn

Post autor: unikorn »

Jesteś RANCHEREM? :D :D :D
jjmag

NIE jam jest ROLNIK :-P , puki unia dokłada i to nie oszukujac nie wąskie pieniądze postanowiłem to wykorzystać realizujac swoje plany powoli jak Lodoo ale skutecznie i do przodu cały czas rozbudowując i poszerzając swoje umiejetności, przy obecnych przepisach złożyłem o dofinasowanie na nowa navarę i jeśli uznają wniosek będzie mnie ona kosztowała około 20 tyś
Robcio_GTT

Post autor: Robcio_GTT »

no i doczekałem się wyceny z PZU
wartość samochodu przed 1400
po 190 :(
vino1986

Post autor: vino1986 »

czyli ze co za ten zderzak policzyli Ci tylko 190zl :?:
Awatar użytkownika
djmonkey

Post autor: djmonkey »

jeżeli dobrze zrozumiałem to wartość twego auta nie przekracza 200 zeta ? jebane złodzieje w tym pzu
Renault Megane 1,6 16v 110KM
Clio Turbo
Regeneracja alternatów i rozruszników

Tylko Renault
ODPOWIEDZ