Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
kartka na pażdziernik- tło pasuje do czarnego clio i to jest wg mnie trafione, jedno zdjęcie z zupełnie innym srebrnym clio już nie bardzo... to powinny być różne na wszystkich pozostałych moze... Ogólnie to kalendarz zajefajny... Okładka klubowego kalendarza clio podsunęła mi pewien pomysł- jakbyście na okłądc e umieścili jakieś zdjecie z charakterystycznym elementem R5, nie wiem np. fotkę z lampą tylną z kawałkiem zderzaka od GTT??? Chwyt dosc częsty, ale zawsze aktualny... Tylko wtedy koniecznie sam ten element na tle w jakiś kolorze...
sweeper - nie trzeba się znać... to widać...
popatrz na kalendarz clio od kabara i na nasz...
taki kalendarz to jakiś żart chyba...
czarna kartka wrzucone prostokątne zdjęcia i miesiąc na dole...
wyślij temu pseudografikowi ten clijowy i niech zobaczy jakim jest amatorem...
Lodoo pisze:popatrz na kalendarz clio od kabara i na nasz...
taki kalendarz to jakiś żart chyba...
czarna kartka wrzucone prostokątne zdjęcia i miesiąc na dole...
a zapłacisz za profesjonalny projekt 300-400 pln?
jakoś nikogo chętnego poza unikornem nie wdziałem do zrobienia projektu a przy zamówieniu kalendarzy projekt to wydatek 50 pln
i nikt nie mówił, że to finalny efekt
Piotrek pisze:nie chce nic mówić(pisać) ale ten clio też mi się podoba. może coś w tym kierunku zrobić
przecież miał być w cenie "projekt grafika"
niech będzie chociaż taki jak R25...
spodziewałem się czegoś na miarę corrado, clio, crx...
jak ma być kalendarz jakikolwiek byle tani to po co w ogóle go robić...
każdy z tych które pokazałeś w pierwszym poście jest lepszy...
3. trzeba przygotować projekt (2 dni - grafik w drukarni, koszt 50pln)
4. trzeba zrobić próbny kalendarz (2-3 dni w zależności od mocy przerobowych, koszt 50pln)
Sweeper pisze:
......
koszt - bo o to będzie zapewne zaraz pytanie
format A4 ok 30-40 zł
format A3 ok 50-70 zł
(w zależności od wybranego projektu i ilości zamawianych kalendarzy)
zdjęcia oczywiście dajemy nasze
........
czyli zakładam super kalendarz z bajerami jak ten najlepszy pokazany przez Ciebie (corrado) za 70zł z projektem w cenie...
a ty już forum czytasz tylko wybiórczo?
kalendarze A3 będą kosztować ok 35 zł/szt - pierwsze dane o cenach były przybliżone z ofert ogólnodostępnych w internecie
a może ktoś z 313 zarejestrowanych na tym forum osób poświęci swój cenny czas i zaprojektuje ten kalendarz?
zaoszczędzimy co najmniej 50 pln (będzie np na przesyłkę)
ale zapewne nie doczekam tego ponieważ do krytykowania są wszyscy a do zrobienia nikt
właśnie dostałem poprawiony projekt
jest jeszcze gorszy...
jeżeli ktoś chciałby się pobawić w corelu to zapraszam
format A3, rozdzielczość każdej strony: 2341x3307
co najmniej 200 dpi (wskazane 300 dpi)
przeslij mi foty ktore maja byc na emila i w ciagu tygodnia postaram sie ogarnac projekt .. ten jest słaby jak by był w szacie corrado to i 100 zapłace (pozycze) a zapłace