Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

gdzie podpina się linkę od prędkościomierza?

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

glock

gdzie podpina się linkę od prędkościomierza?

Post autor: glock »

witam :)
mam problem, mianowicie ostatnio Grzechotnik był na warsztacie na wymianie sprzęgła, mechanicy zrobili co mieli zrobic, ale nie podpięli linki od prędkościomierza, a że ja nie widzialem skąd się ją wyciąga, to i nie wiem gdzie ją włożyc w skrzynie z powrotem :D

Skrzynia JB1

jak mogłbym mi ktos na fotach zaznaczyc gdzie mam szukać wejścia pod linke to będe wielce wdzięczny :)

Obrazek

Obrazek

z góry dzieki wielkie za pomoc :)
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

Jak na moje to miejsca podłączenia linki na fotach nie widać ;-)
A tak na poważnie to poszukaj za kolektorem :-) tak na środku szerokości auta.
(chyba,że w JB1 jest inaczej niż we wszystkich innych skrzynkach)
corey16

Post autor: corey16 »

"le zakret" jakieś 15 minut temu zamknąłem maskę, teraz to mi się nie chce iść robić foty :-P
szukaj w tych okolicachObrazek jak piszę Maciej
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2009, 15:08 przez corey16, łącznie zmieniany 2 razy.
rocker

Post autor: rocker »

Corey16 pisze:"le zakret" jakieś 15 minut temu zamknąłem maskę, teraz to mi się nie chce iść robić foty :-P
szukaj w tych okolicach[url=http://images45.fotosik.pl/227/6483f1522e6e8483m.jpg]Obrazek[/URL] jak piszę Maciej
Nieco bardziej w stronę pasażera... na wysokości poduchy - dokładnie.
cyp

Post autor: cyp »

dorosly facet zeby dziury nie umial znalezc, no wiesz... ;) popatrz dokladniej :mrgreen:
corey16

Post autor: corey16 »

nie ma włosów :lol: :lol: :lol:
glock

Post autor: glock »

cyp pisze:dorosly facet zeby dziury nie umial znalezc, no wiesz... ;)
haha :D:D no wiesz, róznie to z dziurami bywa :mrgreen:
Corey16 pisze:nie ma włosów :lol:
to tez mialo jakis wpływ :mrgreen:

-Znalazłem
-podpiąłem
-działa
-Dziękuje :)

temat mozna zamknąć :) :)
Zablokowany