Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Klubowy kalendarz na 2010 rok
Moderator: Moderatorzy
w projekcie będą następujące zmiany:
strona główna - 12 zdjęć z każdego miesiąca główne zdjęcie
strony kolejne - większe logo Renault 5 Klub Polska
zastanawiam się jeszcze nad tym, czy na tym czarnym tle nie wstawić watermarka ze znaczka Renault
jeżeli masz koncepcję na kalendarz chętnie zobaczę
ja się nie znam na takich rzeczach a podobny (jeszcze prostszy) kalendarz mam z Renault z Megane III Copue i podoba mi się bardzo
strona główna - 12 zdjęć z każdego miesiąca główne zdjęcie
strony kolejne - większe logo Renault 5 Klub Polska
zastanawiam się jeszcze nad tym, czy na tym czarnym tle nie wstawić watermarka ze znaczka Renault
jeżeli masz koncepcję na kalendarz chętnie zobaczę

ja się nie znam na takich rzeczach a podobny (jeszcze prostszy) kalendarz mam z Renault z Megane III Copue i podoba mi się bardzo

Lodoo i jego konstruktywna krytyka
sweeper sam to robiłeś?
Tak jak Lodoo pisze, taką stronę złożył bym może nie w pięć minut ale... a okładka to raczej moj projekt
Ale do konkretów. Napiszę co mi się nie podoba.
1. Czcionka... za mało kanciasta, przy nazwie miesiąca można było troszeczkę się wysilić a nie po prostu napisać.
2. Kolor logo i jego cień. Skąd pomysł pomarańczowego koloru (chyba że mój ekran płata figle) i biały cień mi się nie bardzo podoba.
3. Rozkład zdjęć na stronach miesięcy, jest mówiąc delikatnie pozbawiony finezji

Tak jak Lodoo pisze, taką stronę złożył bym może nie w pięć minut ale... a okładka to raczej moj projekt

Ale do konkretów. Napiszę co mi się nie podoba.
1. Czcionka... za mało kanciasta, przy nazwie miesiąca można było troszeczkę się wysilić a nie po prostu napisać.
2. Kolor logo i jego cień. Skąd pomysł pomarańczowego koloru (chyba że mój ekran płata figle) i biały cień mi się nie bardzo podoba.
3. Rozkład zdjęć na stronach miesięcy, jest mówiąc delikatnie pozbawiony finezji
Znaczy się pierwsza zasadnicza sprawa- zdjęcie na styczeń powinno być raczej w scenerii zimowej... Poza tym sie nie wypowiadam- grafikiem komputerowym jeszcze nie jestem. A propos samej foty, to jest jak najbardziej oki!! Pomysł z rozmazanymi zdjęciami- może nie wszystkie...? Może jedna kolumna rozmazana, druga nie i tak na przemian?
Prawda? Widać różnicę.
4. Tło czarne nie bardzo mi się podoba (ale to już chyba kwestia gustu) alternatywnie można by jedną kartkę z czarnym jedną z białym tłem
Mam pewien pomysł, jak wrócę z piwnicy to poskładam...
4. Tło czarne nie bardzo mi się podoba (ale to już chyba kwestia gustu) alternatywnie można by jedną kartkę z czarnym jedną z białym tłem
Mam pewien pomysł, jak wrócę z piwnicy to poskładam...
Poddałeś mi zajebisty pomysł!!!egonn87 pisze:Może jedna kolumna rozmazana, druga nie i tak na przemian?
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2009, 18:43 przez unikorn, łącznie zmieniany 1 raz.