Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Twin Headlights

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

wsmpw

Post autor: wsmpw »

BLLACHA, ty tutaj nie pokazuj tylko dwaj te lampy do mnie to się zobaczy. teraz wieczory mam wolne ;-)
corey16

Post autor: corey16 »

a mi się to jakoś nie widzi. Jak dla mnie bad look i postojówki Angel eyes są na wypasie.
Zobaczymy co z tego wyjdzie, może coś ciekawego ;-)
wsmpw

ja bad lock nie chce chce zwykłe w miare normalnie wyglądające lampy żeby mi sie policaje nie czepiały
corey16

Post autor: corey16 »

a żebyś Ty wiedział jak ja się zastanawiałem który policjant mnie dziś zatrzyma, a kilku się spoglądało i nie wydaje mi się żeby moje R5 aż tak im się podobało
lodoo
Post autor: lodoo »

Jak dla mnie to najbrzydsze co może spotkać oświetlenie w R5 to te lampy... zarówno przód jak i tył... paskudztwo :-D
gładkie szkła i soczewy, bez badlooka i jest cacuszko ;-)
a z tyłu całe czerwone :-D mniam mniam :-D

(mam nadzieję, ze nikogo tym postem nie obraziłem, i że nie jest zbyt krytyczny) :mrgreen:
vino1986

Post autor: vino1986 »

Lodoo pisze:(mam nadzieję, ze nikogo tym postem nie obraziłem, i że nie jest zbyt krytyczny) :mrgreen:
ja sie czuje obrazony bo spodziewalem sie wiekszej krytyki z Twojej strony :-P :-P :-P
lodoo
Post autor: lodoo »

na wyraźną prośbeę vina1986: te swiatła są bardzo z dupy, tak na prawdę z dupy, dużo bardziej, tak ze 6 razy będzie, niż koła wsmpw ;-) heheh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vino1986

Post autor: vino1986 »

no juz mi lepiej :-) ja w sumie tak samo uwarzam... :-D
egonn87

Post autor: egonn87 »

przednie jeszcze by uszły, ale tylne to juz jest poracha wg mnie, najlepsze jednak gładkie!!
wsmpw

ale i tak sobie takie zrobie :P
Robcio_GTT

Post autor: Robcio_GTT »

wsmpw pisze:ale i tak sobie takie zrobie :P
ja tesh :-P
michal969

Post autor: michal969 »

mnie to sie nie widza takie o :shock:
jjmag

Post autor: jjmag »

przód ładnie wkąponować to jeszcze przejdzie ale te tylne to jest totalna porażka od razu dres z promocji adidasa powinni dodawać z paskiem gratis
carmaker

Post autor: carmaker »

wsmpw kolego kółka i zawias zapodaj pierw to najlepsza droga do upiększenia auta i troche frajdy z prowadzenia.Miałem kiedyś takie twiny na 205 gti nawet fajnie wygladały tylko ze to świecic nie chciało pojeżdzij bmw e-30 to będziesz wiedział ze nie świeci ;-)
wsmpw

carmaker pisze:wsmpw kolego kółka i zawias zapodaj pierw to najlepsza droga do upiększenia auta i troche frajdy z prowadzenia
to było niepotrzebne :D ale co tam lepiej ciągle pisać ten sam temat ciągle..
o moje zawieszenie i koła sie nie martw.
ODPOWIEDZ