Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

CENA NOWEGO ZDERZAKA DO RENAULT 5 GTE.

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

małyr78

CENA NOWEGO ZDERZAKA DO RENAULT 5 GTE.

Post autor: małyr78 »

Witam.Mam do klubowiczów pytanko?Jaka jest cen nowego zderzaka do RENAULT 5 GTE.
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

Zapytaj Krystiana,niedawno kupował nówcię.
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

Ja mam w programie takie ceny:

Zderzak goły - 729,42 zł
Paski gumowe kpl - 399,96 zł

Obrazek
małyr78

Witam drogich klubowiczów.Panie Kabar jaki jest czas oczekiwania na to cudo ze zdjęcia?
(sam zderzak)Dzięki za info.POZDRAWIAM.
Robcio_GTT

Post autor: Robcio_GTT »

Podjedź sobie do ASO
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Dokładnie, to nie do mnie pytanie. Udaj się do najbliższego ASO Renault i zapytaj.
Dostaniesz aktualną cenę i termin odbioru.
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

gadalem z malym on to ASO w krakowie ma z dupy :(

moze ktos z krakowa ma dobre uklady w ASO ???
małyr78

Witam. Dokładnie tak jak pisze Wasq.W KRAKOWIE są ludzie nie normalni. Ceny z kosmosu zderzaka.(Pokonali turbo dymomena)
Przykład spinka do nakładki progu to koszt 1szt.37zł.Czy oni nie są śmieszni z tymi cenami.
Albo mówią załóż od zwykłej 5 tki zderzak .no to ja w śmiech. Coś co było w orginale takie ma pozostać był GTE to będzie GTE(Serce by mi pękło jak by dostała zwykły zderzak.Takie rozwiązanie to tylko jak się chce posklejać swój zderzak tak na krótką chwile.)Dzięki i pozdrawiam wszystkich klubowiczów.
A tak na marginesie to by pasiło udowodnić Krakusom że takie coś jak R5 gte gtt itd.Są będą istnieć dzięki takim ludziom jak są w tym klubie.(CO Sadzicie by zorganizować taki zlot
jak ma garbus w KRYSPINOWIE,TYLKO że z udziałem r5)Pokazać się wszystkim.
vino1986

Post autor: vino1986 »

no niezle... u mnie w Ck to mowia ze w ogole nie maja w bazie Renaulta 5 ani starego ani nowego... smiech na sali...

malyr78 popytaj moze ktos uzywke ma w dobrym stanie...
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

starej renault5 nie ma juz w Dialogys czyli w systemie Renault r9 r11 tez juz nie uwswiadczysz
vino1986

Post autor: vino1986 »

ahhh te serwisy.... i jeszcze podejscie kolesi tam pracujacych do klijeta najlepsze... "wie Pan co nie wiem czy jest sens zamawiac bo pewnie i tak nie bedzie pasowalo" a mowie tu o czesciach jak kumpel do clio zamawial... debile i tyle... :-x
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

małyr78 pisze:A tak na marginesie to by pasiło udowodnić Krakusom że takie coś jak R5 gte gtt itd.Są będą istnieć dzięki takim ludziom jak są w tym klubie.(CO Sadzicie by zorganizować taki zlot
jak ma garbus w KRYSPINOWIE,TYLKO że z udziałem r5)Pokazać się wszystkim.
Coroczne zloty klubu są w Miedzianej Górze k/Kielc.
corey16

Post autor: corey16 »

że tak się zapytam fest jest rozwalony Twój zderzak?
pokaż fotkę możne da się go naprawić
Ronin317

Post autor: Ronin317 »

-=wasq=- pisze:gadalem z malym on to ASO w krakowie ma z dupy :(

moze ktos z krakowa ma dobre uklady w ASO ???
A co Wam w Krakowskim ASO nie pasuje?
Ja tam nie mam żadnych problemów :mrgreen:
małyr78

Witam. Panie Corey16 on nie jest rozwalony. ON ma pękniecie na spoilerku po lewej stronie(patrząc tak jak siedzi kierowca)na samym dole.(dokładnie tam gdzie jest zaślepka do haka )Boli mnie że jest tam pęknięty ;-( ,i stwierdziłem że skombinuje nowy lub używany.
ODPOWIEDZ