Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Prosba o sprawdzenie auta - dolnoslaskie - Mirsk

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
tommies

Prosba o sprawdzenie auta - dolnoslaskie - Mirsk

Post autor: tommies »

Zastanawiem sie nad http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10252672
Czy ktos z forumowiczow mieszka na tyle blisko aby byl tak mily i zerknal na to auto?

Koszty paliwa oczywiscie zwracam.

Widac ze to autko mialo cos z tylem robione po bumper z innej bajki i naklejki Prima na tylnej klapie brak - pytanie tylko czy dzwonek byl maly, czy za soba 4 slady zostawia i 5 kg szpachli na dachu bo dzwonek skonczyl sie na tylnej kanapie.
Elvis_Presley

Post autor: Elvis_Presley »

Powinienem dać radę ale najwcześniej w przyszły piątek więc jeśli nikt się nie znajdzie do tego czasu to dam znać.
Marcco

Post autor: Marcco »

Witam
Ja mam do Mirska bliżej niż Elvis więc ... dla mnie to nie problem podjechać ;)
Awatar użytkownika
tommies

Post autor: tommies »

Bylbym wdzieczny, oczywiscie jak wyzej pisalem za paliwko zwracam.
Marcco

No to niebawem napiszę co i jak ;) Pełne sprawozdanie dostaniesz.
Marcco

A więc :

Byłem, widziałem i ... jestem pod wrażeniem. Auto w 100% oryginalne, zderzaki też a ich kolor to efekt słońca. Full opcja : welur, halogeny, elektryczne szyby. Pali na dotyk, ładnie pracuje.
Ale jedną z najważniejszych żeczy to przecież stan blacharki ;)
Obrazek
Oto podłoga bagażnika :D Właściciel mówił, że auto sprowadził z niemiec półtora roku temu, teraz stoi bo córka przesiadła się na VW Polo :)

Więcej fotek nie robiłem bo wszystko jest na aukcji. Ale co do mojej opini to za tą cene te auto naprawdę się opłaca !!

Pozdrawiam
vino1986

Post autor: vino1986 »

tommies kupujesz kolejnego piatala :?: 8-)
unikorn

Post autor: unikorn »

hehe jak pojechałem do niego w środę oglądać Clio to jak wjechałem na działkę to nie mogłem opanować śmiechu :D cały plac renoofkami zastawiony :D i jeszcze moja dojechała :D
Marcco

skoro lubi :D każdy powinien mieć jakieś hobby ;P
wsmpw

Post autor: wsmpw »

i skład części..
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

ale co na to żona.... :-P
unikorn

Dobra, starczy OT, auto ciekawe... ale chyba kupie sobie aparat fotograficzny ;P :D
egonn87

Post autor: egonn87 »

Ciekawe dlaczego auta sprowadzane zniemiec mają blacharkę w lepszym stanie niz polskie, przeciez tam tez jest zima... :lol:
unikorn

ale solą nie sypią.
egonn87

Post autor: egonn87 »

no właśnie...
ODPOWIEDZ