Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Klubowy kalendarz na 2010 rok

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

Czy kupiłbyś klubowy kalendarz na rok 2010

Czas głosowania minął 9 października 2009, 15:52

Tak, format A4 w cenie 30-40 pln
15
31%
Tak, format A3 w cenie 50-70 pln
33
69%
Nie
0
Brak głosów

Liczba głosów: 48

unikorn

Post autor: unikorn »

no minimum 300 dpi. Format A3 ma 29x42 cm. Monitor komputera ma 72 dpi (dla niezorientowanych).
Awatar użytkownika
tommies

Post autor: tommies »

Ja tez chce byc w kalendarzu :) chocby miniaturka :)

Obrazek
wsmpw

Post autor: wsmpw »

czyli ile Mega kapseli mam robić zdjecia ??
Sweeper

Post autor: Sweeper »

na razie żadnych :)
zbieram tylko opinie - przewidziałem na to tydzień :)
zdjęcia z tego co się orientuję w rozdzielczości nie mniejszej niż 1600x1200 dpi
ale im więcej tym lepiej :)

jak będzie zainteresowanie pełne (ankieta w piątek) to dowiem się szczegółów co do kosztów, możliwości graficznych

a jak zapatrujecie się na na pozyskanie jakiegoś sponsora który częściowo pokryje koszt druku w zamian za reklamę na kalendarzu?
wsmpw

Post autor: wsmpw »

Sweeper pisze:a jak zapatrujecie się na na pozyskanie jakiegoś sponsora który częściowo pokryje koszt druku w zamian za reklamę na kalendarzu?
może być ale nie sosulski :D:D
w zasadzie coś co będzie ładnie wyglądać ;-)
lodoo
Post autor: lodoo »

ale w formie małego loga i jakiegoś tam tekstu na dole każdej strony, a nie pół na półz naszą treścią klubową...

a co do sosulskiego na naszym forum to proponuję dodać tą reklamę do ABP (taki dodatek antyreklamowy do fajerfoksa) :-P
unikorn

Post autor: unikorn »

Krótkie pytanie OT, czemu mamy w ogóle tę reklamę na forum?
Wloczykij

Post autor: Wloczykij »

A moją furke tęz moglibyście zamiescić w kalendarzu? : ) Jestem tu od niedawna i nie wiecie jak wygląda moja 5-ka ale zaraz stworze nowy temat i ją zaprezentuje : )
Sweeper

Post autor: Sweeper »

unikorn pisze:Krótkie pytanie OT, czemu mamy w ogóle tę reklamę na forum?
gdyż, ponieważ, iż... :)
to była umowa barterowa za fanty na nagrody - reklama będzie wisieć do 16 października więc nie ma ciśnień :)
a im więcej klikacie tym większa rekonwersja i szanse na fanty za rok :D
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

jak juz beda decyzje co do kalendarza podamy meila na ktory nalezy slac zdjecia

wtredy z nadeslanych zdjec wybierzemy w ograniczonytm skladzie "sędziowskim" 12 fotek przedstawimy tutaj lub jak beda watpliowsci przedstawimy "nasze " typy pod ankiete do wyboru :D
Awatar użytkownika
krysiun

Post autor: krysiun »

Jak znamżycie każdy by chciał aby jego r5 znalazło się w kalendarzu - nie wspomnę o swoich ;)

Zagłosowałem na A3 jako jedyny więc zmieniam na A4 ;)))
R5 1.4 - GTT

GG: 645045
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

Krysiun pisze:Jak znamżycie każdy by chciał aby jego r5 znalazło się w kalendarzu
Właśnie,miesięcy 12 a chętnych pewnie 2xtyle :-/
Sam pomysł bdb
vino1986

Post autor: vino1986 »

ja tez byl bym chetny... a do kiedy fotki mozena by bylo samochodow przesylac no i czy byla by mozliwosc jak cos zeby moja babcia sie znalazla :?: ... aha format A4 oczywiscie ;-)
Gofer22

Post autor: Gofer22 »

vino1986 pisze:ja tez byl bym chetny... a do kiedy fotki mozena by bylo samochodow przesylac no i czy byla by mozliwosc jak cos zeby moja babcia sie znalazla :?: ... aha format A4 oczywiscie ;-)
Może sklecimy jakąś podwójną fote naszych babuszek.
A i jestem za A3 zdecydowanie
vino1986

Post autor: vino1986 »

Może sklecimy jakąś podwójną fote naszych babuszek.
ja jestem za ;-)
ODPOWIEDZ